2777
2789
نیستاینا چیزاییه که تو مغز ملت فرو کردن تا همدیگرو نکُشن بهشت و جهنم همین دنیاست

اونایی که تو این دنیا بشدت ظلم کردن و حق بقیه رو ناحق کردن و  اینجا هیچیشونم نشد کجا باید تاوان پس بدن؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونایی که تو این دنیا بشدت ظلم کردن و حق بقیه رو ناحق کردن و اینجا هیچیشونم نشد کجا باید تاوان پس ب ...

آخه ببین قرار نیست که طرف با سلاخی شدن تقاص بده شاید داره میده ولی ما خبر نداریم 

ولی در کل میمیریم تموم میشه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
من فکر میکنم مرگ ترسناک نیس و خیلی قشنگهما همیشه از ناشناخته های میترسیم ولی وقتی بهش شناخت پیدا میک ...

آخه من نمیخوام نابود و نیست بشم میخوام جاودانه باشم با اینکه گناه دارم 

اونایی که تو این دنیا بشدت ظلم کردن و حق بقیه رو ناحق کردن و اینجا هیچیشونم نشد کجا باید تاوان پس ب ...

همه چیز قرار نیست منطقی باشه تو همین دنیا هم خیلی چیزا رو حق خودمون نمی‌دونستیم و خدا سرمون آورد کی گفته حتما باید جبران شه این انتظار انسانه دلیل نمیشه قطعی باشه

آخه ببین قرار نیست که طرف با سلاخی شدن تقاص بده شاید داره میده ولی ما خبر نداریم ولی در کل میمیریم ت ...

اصلا چرا آفریده شدیم اگه اینجوری بود کا تک این دنیا حس خوبی و بدی نداشت مثلا دیدی کاز خوب میکنیم از درون حس خوبی داریم ولی وقتی یه کار بد میکنیم از درون حس بد و عذاب وجدان داریم 

روح خدا در ما دمیده شده،وچون ذات خدا فنا ناپذیره پس روح ما هم فنا ناپذیر و همیشه باقی میمونه شک نکن ...

من به خدا تا جایی می‌ تونم خوبم من نمیخوام نیست بشم من به امیداینکه دنیای دیگه هست زندگی میکنم وگرنه میمیردم 

اصلا چرا آفریده شدیم اگه اینجوری بود کا تک این دنیا حس خوبی و بدی نداشت مثلا دیدی کاز خوب میکنیم از ...

آره متوجه هستم چی میگی 

جواب این سوالتو هیچکس نمیدونه 

اینکه چرا آفریده شدیم و چرا هم میمیریم ؟

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
همه چیز قرار نیست منطقی باشه تو همین دنیا هم خیلی چیزا رو حق خودمون نمی‌دونستیم و خدا سرمون آورد کی ...

آدم هایی که قتل کردن زنا کردن دل شکستن چجوری تقاض پس بدن اصلا چرا ما آفریده شدیم فقط یه مدتی بخوریم بخوابیم بعدم بمیریم تموم شه بره 

از بدو آفرینش بشر ( انسان ) چقدر آدم به دنیا اومده و مرده بنظر تون بهشت و مخصوصا جهنم زیادی شلو ...

من نمیدونم واقعا ولی باید یه جهانی باشه مگه میشه بی هدف باشه

آدم هایی که قتل کردن زنا کردن دل شکستن چجوری تقاض پس بدن اصلا چرا ما آفریده شدیم فقط یه مدتی بخوریم ...

من عدالتی نمی‌بینم خوش به حالت که هنوز امیدواری.اگر ادامه ای هم باشه فکر نکنم به ظلم و ظالم رسیدگی بشه