2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم بیشتر دندونام سوراخ و شسکته شدن نصفه نیمه... اینارو جای دولتی حتی نمیکشه چه برسه درست کننن بیم ...

ببین اگه تهرانی بیمارستان میلاد سخت نوبت میده ولی باز انجام میدن برات 

امیدوارم زورتر حل بشع مشکلاتت عزیزم

مادر 
ببین اگه تهرانی بیمارستان میلاد سخت نوبت میده ولی باز انجام میدن برات امیدوارم زورتر حل بشع مشکلاتت ...

ممنونم خواهری تهران نیستم فدات💕💕💕💕

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
اره دارمنوافن خوردم هنوز اثر نکردهالان استامینوفن میزازم روش

فداتشم ایشالا خوب بشی گل نازم الفن بخر خیلی خوبه تا بخوری خوب میشی

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

💕💕💕برات از ته قلبم دعا کردم عزیزممنم روزای سخت زیاد تو زندگی داشتمانشاله معجزه میشه و همشون حل می ...

ممنونم چقدر بامحبتی الهی درد و غم نبینی❤️❤️❤️

زنده باشی همیشه...💖💖💖

تنها فکرم اینه بچه های معصومم چرا مادر سالم و سرحال ندارن😔کاش بخاطر این طفلیا خوبه خوب شم

ممنونم چقدر بامحبتی الهی درد و غم نبینی❤️❤️❤️زنده باشی همیشه...💖💖💖تنها فکرم اینه بچه های معصومم چ ...

سلامت باشی عزیز دلم

الهی خودتم همیشه تنت سالم باشه

من الان تاپیک های قبلیتو دیدم

مامان من بازنشته بهزیستی هستش 

واسه بچه ها کاری از دست من برمیاد؟

قوی هستی عزیزم سعی کن جلوشون کمتر نشون بدی و بزاری با روحیه بهتری بزرگ بشن 

مادر 
سلامت باشی عزیز دلمالهی خودتم همیشه تنت سالم باشهمن الان تاپیک های قبلیتو دیدممامان من بازنشته بهزیس ...

چقدر مهربونی شما خدا حفظت کنه برای خانوادت🌹🌹🌹

خیلی ضعیف شدم ابجی بعد زایمان پسرم کلا افسردگیم خوب نشد و بار هر مشکل و مریضی که پیش میاد افسردگیم چندبرابر میشه....

زنده باشن مادر گلت❤️❤️

راستش من دوقلو هام 5سالشونه چند ماهه دارم مستمری میگیرم از بهزیستی قبلش خبر نداشتم شامل مستمری بگیران میشیم ...میگن تا 6 سالگی میدن بعدش قطع میکنن...میخواستم اینو مطمئن شم یعنی یک سال دیگه قطع میشه مستمری شون؟

چه سال هایی سختی کشیدن طفلک بچه هام و من نمیدونستم بهزیستی از دوقلو ها حمایت میکنه 😔

چقدر مهربونی شما خدا حفظت کنه برای خانوادت🌹🌹🌹خیلی ضعیف شدم ابجی بعد زایمان پسرم کلا افسردگیم خوب ...

سلامت باشی گلم💕عزیزمی

خدا به خودت و خانوادت سلامتی بده❤️

متاسفانه عزیزم افسردگی کاملا به شرایط روحیت بستگی داره

ممکنه با هر تنشی حتی هر بار بدتر هم بشه.سعی کن خودتو تقویت کنی.اگه میتونی مدیتیشن کن..از نرمش های روزانه و پیاده روی شروع کن ..خیلی به مرور حالتو بهتر میکنه..فایل های انگیزشی دانلود کن گوش کن ..سعی کن شکرگذاری بنویسی .حتی چیزهای خیلی کوچیک که تو زندگیت جای شکر دارن.باعث میشه مغزت دنبال چیزهای خوب بگرده و مثبت ..اهنگ شاد بزار تو خونه برقص ..اینا همشون به منم کمک کرد 

قطعا انجام بدی بهت کمک میکنه..

بگردم براشون..خدا بچه های گلتو برات حفظ کنه عزیزم

من میپرسم فردا بهت خبر میدم اینجا که تا چند سالگی شامل مستمری بگیران میشن 

بله بهزیستی به خیلی موارد مستمری تعلق میگیره که ازش بی خبرن

سعی کن با حال خوب روان خودت به بچه هاتم تو بهتر بزرگ شدن کمک کنی

مادر 
سلامت باشی گلم💕عزیزمیخدا به خودت و خانوادت سلامتی بده❤️متاسفانه عزیزم افسردگی کاملا به شرایط روحیت ...

ممنونم مهربون جان زنده باشین❤️❤️بهم خبر بدین ممنون میشم🌹🌹🌹

از وقتی هوا سرد شده منو بچه هام یکسره خونه ایم جایی نرفتیم دلم میگیره بچه هام میشینن گریه میکنن جایی نمیشه رفت ماهم ماشین نداریم...چندبار سوار موتور بردیمشون بیرون فورا مریض شدن چند هفته کشید تا خوب شن..

دلم میسوزه طفلیا تو یه خونه کوچیک خسته میشن تو این روزای سرد و غم انگیز...منم ک اونقدر وضعیت خوبی ندارم فضای خونه رو شاد کنم براشون...

از دیروزه انقد گریه کردم نمیشه بهم نگاه کرد چشام باد کرده و بدریخت شدم😓😓😓