2777
2789

ما سرویس مون حالت یه راهرو داره بعد دوتا در ی سرویس و ی حموم هست بعد دیروز من رفتم سرویس ی مگس تو رهرو سرویس بود بعد حشره کش زدم بعد رفتیم بیرون ۳ساعت بعد برگشتیم ولی اومدیم ی مگس تو آشپزخونه بود حالا نمیدونم همون مگس هست یا مگس جدیده 

امروز صبحم رفتم سرویس ی جنازه  شبیه تو راهرو افتاده بود

حالا نمیدونم برم جاهایی که دیدم نشسته بشورم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وسواس داری عزیز؟ مگه مگس دیگه از بیرون بیاد تضمین میده ک دسشویی مردم نرفته یا صد در صد مطمئنی ک از رو کثیفی بلند شده و اومده خونه تون؟ سخت نگیر. سطوحی ک با مواد خوراکی در ارتباط هست رو ی دستمال بکش. 

😂😂😂😂

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

مگس کارش رو 💩 نشستنه حالا همون مگس یا یکی دیگه چه فرقی میکنه همون مگس تو دستشویی خودتون نشسته یه مگس دیگه رو 💩کوچه خیابون نشسته بعد اومده تو خونه تون من باشم نمیرم پشت سرشون جاپاشون رو ضدعفونی کنم نمیدونم شایدم من آدم کثیفی باشم شایدم شما زیادی وسواسی