2777
2789
عنوان

دوستان من دمی گذاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 54 پست
بله هم وسواس نجاست و پاکی هم فکری کلا دیوونه ام

بخور اگه چیزیت شد بیا سراغ من

هیچیت نمیشههههههههههههههههههههههههههه

وسواست رو پیگیر باش کنترلش کنی

اینجا حرف بزن تا آروم شی بعد بدون هیچی نمیشه بهت قول میدم

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخور اگه چیزیت شد بیا سراغ منهیچیت نمیشهههههههههههههههههههههههههههوسواست رو پیگیر باش کنترلش کنیاینج ...

بیشتر همین سایت میام واسه دردودل به کی بگم که درکم کنه دوروبرم نیست همچین ادمی😔

از خودم بدم میاد از این ادمی که هستم 😔

عزیزمم این چه حرفیه♥

این فکرا ارادی نیست که

دست خود ادم نیست.

وگرنه کی دوست داره دائم در مورد همه چی فکر کنه

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

پ بیخیال ان شاء الله بعد نی نی،انقدم ب خودت برچسب نزن وسواسو اکثرن داریم فقد دوزش کم و زیاده

اخه تازگیا روانپزشک تجویز کرده گفت بخور برا جنین بد نیست افسردگیت بیشتر اثر بد میزاره تا قرص

بیشتر همین سایت میام واسه دردودل به کی بگم که درکم کنه دوروبرم نیست همچین ادمی😔

ناخودآگاه داری اینجوری کنترلش میکنی این یه روش برای کنترل وسواس هست

به چند نفر میگی اونا تاییدش میکنن باز چکش میکنی اما ذهنت آرومتر میشه

موردی نداره بگو و سعی کن مغزت رو کمی کنترل کنی و گولش بزنی

یکی از رقتارای وسواسیت رو بهم بگو

خودت باید به خودت کمک کنی فقط

اخه تازگیا روانپزشک تجویز کرده گفت بخور برا جنین بد نیست افسردگیت بیشتر اثر بد میزاره تا قرص

پ اگ اوکیه بخور الکی عقبش ننداز بعضی از قرصا واقعن موثرن من خودم برا استرس رفتم روانپزشک درعرض سه روز تاثیرشو دیدم ولی چون عوارض داشت دگ مصرفشو قطع کردم

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
عزیزمم این چه حرفیه♥این فکرا ارادی نیست کهدست خود ادم نیست.وگرنه کی دوست داره دائم در مورد همه چی فک ...

فکر که میکنم تو زندگیم بیشترین کاری که کردم فکرو خیال بوده همیشه خودمو عذاب دادم شکنجه دادم الان میخوام خوب شم ولی چجوری با این فکر و مغزی که با وسواس شکل گرفته و اجین شده😔

ناخودآگاه داری اینجوری کنترلش میکنی این یه روش برای کنترل وسواس هستبه چند نفر میگی اونا تاییدش میکنن ...

نجاست و پاکی اینکه فکر میکنم کلی از جاهای خونم نجسه حمومم دوساعت طول میکشه یکساعت لباس شستم اونم دوتکه لباس

فکر که میکنم تو زندگیم بیشترین کاری که کردم فکرو خیال بوده همیشه خودمو عذاب دادم شکنجه دادم الان میخ ...

خیلی سخته

آدم همش در عذابه انگاری.

عزیزم این مشکل درمانش فقط تراپیه

درست میشه ♥

نجاست و پاکی اینکه فکر میکنم کلی از جاهای خونم نجسه حمومم دوساعت طول میکشه یکساعت لباس شستم اونم دوت ...

خودت و بقیه رو عذاب میدی خودت میخوای کنترلش کنی پس میتونی 

از فردا لباسات رو فقط سه بار آب بکش فقط سه بار.دستاتو یکبار بشور حمام هم ۱۵ دقیقه.خونت هم من بهت میگم آلوده و کثیف و نجس نیست پس ذهنتو باز کن و بجاش فیلم ببین کتاب بخون یا یه کار شروع کن حتی کار اینترنتی که درگیرت کنه

نجاست و پاکی اینکه فکر میکنم کلی از جاهای خونم نجسه حمومم دوساعت طول میکشه یکساعت لباس شستم اونم دوت ...

یکی از اشناهامون خیلی وسواس اینا داشت

همش لباس میشست میگفت وقتی میرفتم از حیاط بیارمشون چشمامو میبستم نبینم اگه یه ذره دقت میکردیم باز می شستم

چند ماه خونه مامانش رفت فکر میکرد خونه خودش کثیفه

الان ۹۰ درصد خوب شده شکر خدا

اینا قابل درمانه عزیزم نگرات نباش💛

خیلی سختهآدم همش در عذابه انگاری.عزیزم این مشکل درمانش فقط تراپیهدرست میشه ♥

همیشه همیشه انگار داری عذاب میکشی درد میکشی یه لحظه دلت خوش نیس یه لحظه بی دغدغه نیستی چی بگم 😔