من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
قبل ار اینکه حرفی بزنی یا تایپ کنی چندثانیه مکث کن فکر کن ببین ازت پرسیدن نظر؟ البته نظر خوب که عیب نداره گفتنش. مثلا بگی چقد لباست قشنگه و اینا
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
باید سکوت کردن رو تمرین کنی . من هم اینکارو کردم و خیلی خجالت کشیدم رفتم لیزر کنم صاحب اونجا داشت با یه خانم در مورد عمل شکمش که چربی کشیده بود ازش حرف میزد من بدون داشتن هیچ اطلاعاتی نظر دادم و بعدش خیلی از خودم خجالت کشیدم و خداروشکر خیلی کمش کردم این کارمو
ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️