2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه مگه میشه کسی سراغ اینارونگرفته تواین سالها برام سواله

به جز این بازم بنظرم خیلی داستانشون باگ داره 

اصلا یارو هم داشت حرف می‌زد خیلی ریلکس بود

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من برام خیلی مبهمه قضیه 

گیریم که فامیل نداشتن

همسایه ام نداشتن شک کنه؟

بچه نداشتن مدرسه سراغشو بگیره؟ 

یا سرکار نمیرفتن؟ 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
چرا گرفتهو مجبورشون کردن پشت تلفن بگن مهاجرت کردن

به شماره ایرانشون زنگ زدن اینا خارج از کشور برداشتن گفتن ما بی خبر بی خداحافظی بدو مهاجرت کردیم یهویی 

شب خوابیدیم صبح مهاجرت کردیم 

من فیلم شهرام شکوهی تو مخمه دیدی؟😂

من همش تو فکر اینم هانیه چرا اصرار داشت تو فیلم باشه

بعد شهرام که به زنش گفت ج خانم چطوری انقدر مودبانه خواهر خانمش معرفی کرد😂 من بودم میگفتم خواهر ج خانم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/