2777
2789
عنوان

چجوری خودکشی نکنم

211 بازدید | 46 پست

میشه کمکم کنین؟؟؟میشه فک کنین خواهر کوچولوتون داره اینو بهتون میگه؟

دیگه نمیتونم ادامه بدم بخاطر اعتقادم هنوز یه نخ باریکه که خودمو نکشم ولی آرزو دارم شب تو خواب سکته کنم یا چمیدونن ماشینی چیزی بزنه بهم 

تازه هم از پیش روانپزشک برگشتم دوز قرصامو بیشتر کرد ولی واقعا فایده ای نداره نمیتونم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودکشی گناه کبیرس بخششی نداره

از چاله به چاه عمیق و بی بازگشت افتادنه

اخر تباهی و حماقت محضه

روح در عذاب میمونه

جای این فکرا امید به آینده داشته باشید 

همه مشکل دارن باید خودکشی کنن؟؟؟

خودکشی ته نابودیییه

6️⃣2️⃣6️⃣2️⃣سابقم  ❌آقاهستم❌  @_mahyar

اونیکه میگی یه تار مو یه طناب محکمه سفت بچسبش

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
خیلین خیلی خیلی خیلی حتی نمیتونم بشمارم.اینقدر بزرگن که کل زندگیم به اینا بستگی داره و تمام زندگیمو ...

نمی‌دونم مشکلت چیه ولی گاهی صبر جوابه

میشه یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید؟حرفی نظری؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/2031883