2777
2789
عنوان

این برای تویی هست که خسته و نا امیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 13373 بازدید | 1644 پست
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهملطفاً واسم دعا کنید حاجت روا بشم دلم آرامش بگیره خیلی محتاجم به ...

به نیت شما هدیه به آقا حمد میخونم.

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
ممنونم عزیزم منم برای شما حمد میخونم

ممنونم 🌱

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استارترس من بودم ..ممنون گرفتم جوابمو

سلام عزیزم 

سوالی دارین همینجا بپرسین 

خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم 🥰😘

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلام عزیزم سوالی دارین همینجا بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم 🥰😘

سلامم 

ببخشید من فک میکردین این تاپیکا فیکن و استارترش هم رباته این مطالب رو تند تند میاره 

اخه خیلی سریع عمل میکنید

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

﷽بَقِيَّتُ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ ...آنچه خداوند (برای شما)باقی گذارده ،برایتان بهت ...

تشکر از شما بزرگوار 

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 
سلامم ببخشید من فک میکردین این تاپیکا فیکن و استارترش هم رباته این مطالب رو تند تند میاره اخه خیلی س ...

فیک نیستم عزیزم 😀

چون دو سالی میشه تاپیک مهدوی میزنیم 

دوستمون تند شده برای پست گذاشتن 😄

چند تایی هستیم به همدیگه کمک میکنیم تا تاپیک امام زمان بره داغترین ها و دیده بشه 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلام عزیزم🥰 👋خوش اومدی به تاپیک آقاجانمون 💖به نیت فرج اقا حاجت روایی شما اللهم صل علی محمد وال مح ...

ممنونم🙏

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَے مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌹

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
سلام عزیزم🥰 👋خوش اومدی به تاپیک آقاجانمون 💖به نیت فرج اقا حاجت روایی شما اللهم صل علی محمد وال مح ...

سلام گلم ممنونم از لطف تون دوستم🌸

به امید ظهور آقا امام زمان (عج)

انشالله همگی حاجت روا باشیم 

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 
سلام گلم ممنونم از لطف تون دوستم🌸به امید ظهور آقا امام زمان (عج)انشالله همگی حاجت روا باشیم

ان شاء الله 🥰🤲