2777
2789
عنوان

شوهرم حق داره بخاطر خانوادش بخواد طلاق بگیره❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1271 بازدید | 68 پست
بگو نمیام من اینجام توبرو باهاشون زندگی کن هر وقت سوگواری تو و خانوادت تموم شد بیا حتما خانواده همسر ...

دقیقا .تو همین خونه ای که الان هستیم میشینم وسیله هام جمع نمیکنم نهایت مجبور میشه اینارو باز تمدید کنه

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا وضعیت منم همینه شوهرم ناهار شام خونه مادرشه فقط برا خواب میاد خونه خودمون😔

شوهر ابجیم اصلا نمیاد میگه تو بیا ولی طلاقم نمیده میگه خونه مامانت باش تورو همجا ببره بیاره خرجتو بده برای خونشون خریدم نمیکنه میگه برای خونه مامانم میخرم تو بیا درست کن و تمیز کن و بخوریم 

حرفشم فقط اینه تو بابامو کشتی خودتم باید مامانمو نگه داری طلاقتم نمیدم بری با یکی دیگه خوش بگذرونی😐بیماره

زندگیتو خراب نکن،سر این حرفای الکی هم طلاق نگیر،بعدطلاق فکر نکن اونور برات همه چی درسته،یکم صبر کن خ ...

دوسال تو یه ساختمون. بودم پوستمو کندن الان که باباش مرده دیگه بدبخت میشم برگردم

خدا پدرشوهرتونو بیامرزه و از خطاهاش بگذره.حضرت زهرا س کمکش کنه تو اون دنیااینجور ک میگین، یه مدت مشخ ...

فکر نکنم شوهرم راست بگه من چرا خودمو قربانی خانوادش کنم نمیتونم بقیشون تو واحپای خوب و لاکچری زندگی کنن قرار موش رو بدن من.الان میگه خونه فروش رفت میریم ،فردا خونه فروش رفت باز میگه بریم خونه دوطبقه با مادرم بگیریم

خخخخب چرب زبونی ویژگی خوبیهنزنش ب شیطان لعین

چون شیطان کارش گول زدنه خوب خانمام بازبون چرب زبونیشون گول می زنن البته شبا 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

چه شوهر بی لیاقتیخواهرت باید سفت بگیره جریان رو وا نده. یعنی چی فقط میاد بچه رو می بینه. مگه خواهرت ...

مادرش میگه زنت بابارو کشت بعدشم ک خواهرم عروس اول بود به هوای برادرشوهر راهش ندادن تو خونه بعدم ک جاری گرفت گفت ایناهستن نیاین خواهرمم هیچی نمیگفت میگفت زندگی مهم تره 

مادره تا خونه مامانم کار داشت ک چرا بچه هاش میرن چرا دورو برش هستن اینقدر برنج ریخت پشت در مامانم برای جدایی 

خواهرم میخواست طلاق بگیره دایی و عموم نذاشتن گفتن فرصت بده تو بری جلو قانون پشتت نیست باید یکاری کنی خودش طلاق بده 

خودشم میگه طلاقم نمیدم ماهی ۲ تومن هم میریزه ک نشه نفقه اجرا گذاشت خونه نمیاد برای خونه خریدم نمیکنه ولی حتی بیرونش نکرده ک صورت جلسه کنن

یجورایی دست پیش گرفته

الانم میگه بیا خونه مامانم یا مامانم بیاد پیش ما چون تو باعثش شدی

باید بگم بعد از ۱۳ سال زندگی مشترک بعد از مرگ پدرشوهرم شوهر من از یک شهر که فاصله اش یک ساعت تا خونه مادرش بود انتقالی گرفت و اومدیم شهر مادرش و الان ۶ ماه اومدیم اولش خونه با فاصله دور ازش اجاره کردیم اینقدر شوهرم رفت و اومد و من و بچه هارو برد اخر گفتم بریم نزدیکش بگیریم که پیاده بریم بیام نصف عمرمون اینجوری تو راه خونه مادرش میره خخخ

فکر نکنم شوهرم راست بگه من چرا خودمو قربانی خانوادش کنم نمیتونم بقیشون تو واحپای خوب و لاکچری زندگی ...

از همین الان نزار برات تصمیم بگیرن ،این دبگه خودش رو مسئول خانوادش میدونه ،خواهرش ازدواج کنه و برادرهاش ازدواج کنن ،شما بگو باشه مهریه ام بده طلاق میگیرم ،با این وضعیت نمیتونم بعد هم مادر که تنها نیست ،خونه بفروش بره سهم هر کسی رو بدن ،مادرش هم با بچه های دیگش باشه چرا زتدگی شما خراب شه

شوهر ابجیم اصلا نمیاد میگه تو بیا ولی طلاقم نمیده میگه خونه مامانت باش تورو همجا ببره بیاره خرجتو بد ...

خواهرت اگه بره اون خونه بدبختش می کنن . فرض کنه شوهر نداره بمونه خونه مادرت ولی برای نفقه بچه و خودش  اقدام کنه. شوهرش حتی اگه تمکین بزنه که باید برگرده تا نفقه بدم اون وقت کارشناس باید بیاد زندگی رو نگاه کنه که ببینه آیا مستقل هست یا نه؟ آیا وسیله زندگی داره یا نه؟ 

بعد یه مدت هم می تونه طلاقش رو بگیره.. 

بزار اونم با مادرش توی خیالاتشون زندگی کنن

عزیزم الان ابن خانواده داغ دیده هستنتصمیماتشون ممکنه خیلی از سر محبت و سنگینی داغ باشهپس خورده نگیر ...

اصلا نمی‌بینه پنجاه روز خونه مادرش بودم کاراشو کردم آخرش کلی حرف بارم کرد چون فقط خالش رفت پله هارو جارو کنه من جاش نرفتم .بعدم شوهرم اصلا خونه ی پدرم نمیره میگم بریم میگه برم چیکار. کنم بعد من واسه همچین مردی اینهمه از خودگذشتگی کنم

اگه خونه فروش بره کجا می خوان بشینن بعدش خوب بازم شما باید یا باهم باشید یا همسایه بشین

دقیقا بعدی نیست بعدشم باز میگه همسایه باشیم

مادرش میگه زنت بابارو کشت بعدشم ک خواهرم عروس اول بود به هوای برادرشوهر راهش ندادن تو خونه بعدم ک جا ...

خواهرت بچه رو ببره بزاره خونه مادررشوهرش و بگه نمیخوام  ،و بره مهریه اش اجرا بزاره ،همین طور بمونه ،شوهره خوش گذشته نه خرج مبکنه نه مسئولیت بچه

اصلا نمی‌بینه پنجاه روز خونه مادرش بودم کاراشو کردم آخرش کلی حرف بارم کرد چون فقط خالش رفت پله هارو ...

نکن ،جوونی و عمرت رو نریز برای این بی لیاقتها ،رو حرف خودت بایست و کوتاه نیا ،

خواهرت اگه بره اون خونه بدبختش می کنن . فرض کنه شوهر نداره بمونه خونه مادرت ولی برای نفقه بچه و خودش ...

عزیزم خونه مستقل داره جهیزیه خواهرمم تکمیل داخلشه 

ولی خود پسره نمیاد خونه بیرونش هم نمیکنه ک زنگ بزنه ۱۱۰ منو بیرون کرد 

تمکین ایناهم نمیخواد فقط دردش مادرشه نمیتونه تنها باشه نمیتونه خودشو جمع کنه درصورتی ک مادرش سرپاست خودش عذاب وجدان داره میخواد گردن خواهرم بندازه چندبار پیام داده تو چجوری زندگی میکنی عذاب وجدان نداری خواهرمم براش نوشنه به راحتی منکه برای بابات زنگ نزدم بیا دعوا تو زنگ زدی تو باباتو سکته دادی کشتی به من ربط نداره