2777
2789
عنوان

شوهرم حق داره بخاطر خانوادش بخواد طلاق بگیره❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1250 بازدید | 68 پست

وااا پسر ۲۰ ساله داره دیگه، بچه که نیست.

بعدم آپارتمانه دیگه امنه معمولا، خونه ویلایی دردسرش بالاست...

بگو ندیدی اذیت شدم چند سال؟!دیگه برنمیگردم اما خودت آزادی برو بغل مامانت بخواب!

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)

پدرشوهر ابجیمم فوت شده بود البته تو دعوای اونو وشوهرش بعد زد و خدا بهششون بچه داد مادرشوهره اینقدر زیر گوش پسره خوند ک نذاشت بیاد خونه و عین ۹ ماه خونه مامانم بوده 

حالا بچه دنیا امده مادرشوهره گفته نمیخوام نه بچه رو نه عروسو شوهرشم بخاطر بچه روزی یه ساعت میاد سر میزنه میره همین نه حرفی نه صحبتی نه تصمیمی برای اینده هیچی 

خواهرمم میگه اگه تموم نکنه جدا میشم نمیتونم له له مامانشو بزنم ک تنهاست برن براش پرستار بگیرن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی چندسالشونه چرا میفروشین؟پس مادرشوهرت میخاد کجابره؟بچع داری؟

عزیزم نوشتم چندسالشونه مادرشوهرمم جوونه .خونه برا اونا نیست ،ولی خب کلا دست خانواده شوهرمه .بچه ندارم

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

با 40 سال سن، وقتی تک تک کامنتا رو خوندم،  کیف کردم. چقدررررر همه درست جواب دادن

من بعد از 15 سال زندگی مشترک خیلی پپه هستم

چقدر خانمای آگاهی دور و اطرافمون هستن

احسنت به همتون

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
بسم اللهپناه بر خدایعنی چی خانما شیطانن؟؟؟؟!!!!!!اعوذ بالله من الشیطان الرجیمخدای منبار اوله اینو بف ...

شیطان ازنظر چرب زبونی پیش شوهرمنظورم بودکه می تونن رام کنن حالا پناه نبر به خدا

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

دیگه نوعروس که نیستی یه کم سر زبون داشته باش. زرنگ باش. نزار اذیتت کنند. حاضر جواب باش. برو. و با ز ...

بازم حریم خصوصی ندارم که .بعدم خونشون کاروانسراست منم از شلوغی زیادی بدم میاد

خب الان مادرشوهرت تنها نیست که فامیلاشون هم اونجان.. پسرشم که شب به شب خونه ست.. چه کاریه.. رفتار همسرت نرمال نیست.. بگو صبح تا شب که تو اونجایی برای ناهار، شام یه خواب میای خونه که اونم داداشت هست.. دیگه لزومی نداره پاشیم بریم اونجا زندگی کنیم.. تو هر روز داری سر میزنی.. 

بعدشم بگو یعنی اینقدر زندگی ما بی ارزشه که تا یه چی میشه سریع میگی طلاق.. مگه من شریک زندگیت نیستم.. حق نظر ندارم؟ 

نمیفروشن عزیزم مادرش زنده س دو تا بچه کوچیک کجا بفروشن ...!!!یه جوری رامش کن با زبون خوب و اروم

خونه برا پدرشوهرم نبود برا دوستشه که ایران نیست برا همین خونه کامل دست خانوادشه

دقیقا همین الان شوهرمو از دست دادم ناهار شام خونه اوناست فقط واسه خواب میاد خونه خودمون😢

اگه خونه فروش بره کجا می خوان بشینن بعدش خوب بازم شما باید یا باهم باشید یا همسایه بشین 

وااا پسر ۲۰ ساله داره دیگه، بچه که نیست.بعدم آپارتمانه دیگه امنه معمولا، خونه ویلایی دردسرش بالاست.. ...

برادرشوهر مجرد من 32 سالشه، هنوز شوهرم میگه بچه ای 

چون با شوهرم 13 سال اختلاف سنی داره

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

عزیزم الان ابن خانواده داغ دیده هستن

تصمیماتشون ممکنه خیلی از سر محبت و سنگینی داغ باشه

پس خورده نگیر بخاطر حرف شوهرت و صبور باش

این روزهای اول میگذره و زندگی به حالت عادی برمیگرده

خونه ای ک بعدا میخواین بگیرین، تو یه محله باشه با مادرشوهرت اینا

تو سختی کنار همسرت باش، مطمئن باش بعدا ک ب این روزها فکر میکنه، میبینه که شما همراهش بودی

پدرشوهر ابجیمم فوت شده بود البته تو دعوای اونو وشوهرش بعد زد و خدا بهششون بچه داد مادرشوهره اینقدر ز ...

دقیقا وضعیت منم همینه شوهرم ناهار شام خونه مادرشه فقط برا خواب میاد خونه خودمون😔

پدرشوهر ابجیمم فوت شده بود البته تو دعوای اونو وشوهرش بعد زد و خدا بهششون بچه داد مادرشوهره اینقدر ز ...

چه شوهر بی لیاقتی

خواهرت باید سفت بگیره جریان رو وا نده. یعنی چی فقط میاد بچه رو می بینه. 

مگه خواهرت پدرشوهرش رو کشته؟ این چه رفتار داغونیه که شوهره داره.. 

دوران بارداری همه زنا بیشتر بهشون میشه و بعد خواهر شما تنها بوده و دلشکسته...