2777
2789
عنوان

شوهرم حق داره بخاطر خانوادش بخواد طلاق بگیره❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1250 بازدید | 68 پست
خواهرت بچه رو ببره بزاره خونه مادررشوهرش و بگه نمیخوام ،و بره مهریه اش اجرا بزاره ،همین طور بمونه ، ...

اصلا بچه رو نمیخواد پسره تو بارداری گفت نمیخوامش گفت دنیا اوردی ببر بزار بهزیستی یعنی قشنگ بچشو قربونی میکنه 

الانم خواهرم میگه خودم دنیا اوردمش خرجشو میدم اینم به بهونه بچه راهش باز شده خونه مامانم هرروز میره به بهونه بچه ولی بغلش نمیگیره فقط میره میشینه میاد بیرون

مادرش میگه زنت بابارو کشت بعدشم ک خواهرم عروس اول بود به هوای برادرشوهر راهش ندادن تو خونه بعدم ک جا ...

با این حال نظرم اینه حتما دادخواست نفقه برای خودش و بچه بزنه.. اگه بره تمکین بزنه و شرایط زندگی فراهم نباشه رد میشه و باید نفقه خواهرت رو بریزه اگه ۶ ماه واریز نکنه خواهرت می تونه جدا بشه.. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برادرشوهر مجرد من 32 سالشه، هنوز شوهرم میگه بچه ای چون با شوهرم 13 سال اختلاف سنی داره

تو بعضی مواقع خب معمولا اشخاص بزرگتر فکر میکنن عقلشون بیشتره، مثلا پول درآوردن، تو رابطع با فامیل و ....ولی اینکه بری پیش کسی باشی تا نترسه چون شوهرش مرده، دیگه فرقی بین ۲۰ ساله و ۴۰ ساله نیست، حتی افرادی که تنهان یک بچه هم پیششون باشه دیگه نمیترسن. بیشتر بحث روانی داره آخه.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
با این حال نظرم اینه حتما دادخواست نفقه برای خودش و بچه بزنه.. اگه بره تمکین بزنه و شرایط زندگی فراه ...

مهریه اجرا گذاشت چیزی به نام خودش نداشت همشو به نام مادرش کرده از اول 

فقط ۱ چهارم حقوقش بسته شد و بعدم دولت گفت ماهی ۳ تا ۴ بده و تموم خووهرم گفت به گدا بده 

مهریه اجرا گذاشت چیزی به نام خودش نداشت همشو به نام مادرش کرده از اول فقط ۱ چهارم حقوقش بسته شد و بع ...

ولی فک می کنم حضور بچه باعث بشه کم کم رفتارش عوض بشه و به زندگی برگرده.. ولی خب خواهرت تا چند سال زندگی نداره دیگه... 

من نمیدونم چرا پدرشوهرها که میمیرن مادرشوهرها اینقدر آویزون میشن بابا خر ثروت مادرشوهر من نمیتونه بکشه اونوقت پرستار نمیگیره میگه فقط بچه هام باید بیان بخوابن پیسم خخ

دوسال تو یه ساختمون. بودم پوستمو کندن الان که باباش مرده دیگه بدبخت میشم برگردم

اای کاش اکثر زنها بعد از مرگ همسرشون نخوان که زندگی بچه‌هاشون از هم پاشیده بشه

والا مادر شوهر منم زندگی برادر شوهرمو خراب کرد بعد از مرگ پدر شوهرم،خدا انشالله به مقصدشون نرسونه همچین زنهایی 

ولی فک می کنم حضور بچه باعث بشه کم کم رفتارش عوض بشه و به زندگی برگرده.. ولی خب خواهرت تا چند سال زن ...

خوب میدونی چون همجا رفتن قلدری کردن و هیچ کس جوابشونو نداد ولی سه بار به مادرم بی احترامی کرد دیگه بار اخر منم رفتم به مادرشش چیز گفتم حتی زد تو سر مامانم منم زدم زیر گوش مادرش خیلی براش گرون تموم ششد

الانم میگه نمیخواد با ما رابطه داشته باشه ماهم گفتیم ریدیم سر قبر بابات بخوایم نگات کنیم