2777
2789
عنوان

رای طلاق بدوی صادر شده و بیست روز گذشته

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 40 پست
نه این امکان پذیر نیست حتی دادستان هم رفیق شوهرت باشه این کارو نمی تونه انجام بده. اینو بی خیال شو

پس چرا هفت ماه گذشته نیومده ؟؟ 

چیکار کنم که بخوانش فقط میخوام بره زندان 

😶عججججب🤑

و شوهرم قبلن منو تهدید به مرگ کرده بود پیام هاشو بردم شکایت کردم اما هفت ماه گذشته هیچکدوم مون نخواس ...

آره ابلاغ میشه. پرونده زیاده سرشون شلوغه. طول میکشه

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره ابلاغ میشه. پرونده زیاده سرشون شلوغه. طول میکشه

ببرم به قاضی بگم قبلن اعسارش رد شده بود دوباره چرا پذیرفتن ازش؟؟؟ 

یا فقط اون ابلاغ ببرم اجرا احکام بگم ده روز تمام شده؟؟

😶عججججب🤑

اگه بگم در مهلت مقرر نیومدم ممکنه قبول نکنن نامه بدن؟؟ اخه میخواستم بهشون بگم چجور شوهرم دوباره برا ...

ببین حقیقتو به من بگو تا راهنماییت کنم اگه واقعا شما تو گوشی پیامک ابلاغ و ندیدی. پس ابلاغ به شما واقعی نشده قانونی شده. که یه حقی ایجاد میشه برا شما. اما دیده باشین و کوتاهی کرده باشین اجرای احکام می زنه سایت و ساعت رویت شما رو بهتون میگه و ناراحت میشین. 

پس چرا هفت ماه گذشته نیومده ؟؟ چیکار کنم که بخوانش فقط میخوام بره زندان

کاری نمی تونین انجام بدین. صبر کنید. خودشون اقدام میمنن

ببرم به قاضی بگم قبلن اعسارش رد شده بود دوباره چرا پذیرفتن ازش؟؟؟ یا فقط اون ابلاغ ببرم اجرا احکام ب ...

اون ابلاغ و ببر اجرای احکام و اونجا حرفی نزن.  اعسار و همیشه می تونه بده. قبلا رد شده باشه. بعدا ممکنه قبول بشه

ببین حقیقتو به من بگو تا راهنماییت کنم اگه واقعا شما تو گوشی پیامک ابلاغ و ندیدی. پس ابلاغ به شما وا ...

بله خودم میدونم میزنه سایت اما بخدا امروز اومد برام بعد دادگاه 

حالا چیکار کنم 

از ی طرف هم اعصابم خورده این قبلن اعسارش رد کردن دوباره شهود ازش خواستن 

و ده روزم تمام شده بود منم فکر کردم چون فقط ابلاغ واسه اون رفته میخوان بگیرنش دیگه خودم نرفتم اجرا احکام (بچه هام بفهم گفتن ابلاغ اومده واسش)

😶عججججب🤑

بله خودم میدونم میزنه سایت اما بخدا امروز اومد برام بعد دادگاه حالا چیکار کنم از ی طرف هم اعصابم خور ...

گفتم اون موقع برین. حرف گوش نکردی. اعسار و همیشه 100 بار هم میشه داد 

گفتم اون موقع برین. حرف گوش نکردی. اعسار و همیشه 100 بار هم میشه داد

واسه ابلاغ که امروز اومد چی برم چی بگم بعد دادگاه واسم ابلاغ شد که امروز منو میخواستن 

خطمم روشن بود تو این مدت 

😶عججججب🤑

واسه ابلاغ که امروز اومد چی برم چی بگم بعد دادگاه واسم ابلاغ شد که امروز منو میخواستن خطمم روشن بود ...

ببین ابلاغ اعسار ربطی به حضور شما نداره و بدونه شما تشکیل میشه. ابلاغ و اشتباهی همین جوری زدن. ولی دیدی تو اجرای احکام کار تو راه نمی اندازن. بگو گناه من چیه شما روز دادگاه بهم ابلاغ می کنید من چه جور بیام هر دفعه این کارو میکنید و از این حرفا.