2777
2789
عنوان

به نظرتون توهم بوده یا خواب بودم😱

271 بازدید | 15 پست

دیشب فک میکردم پتوم ماره خیلی شبیه مار بود من مار میدیدمش😑 در حدی ک پرتش کردم اونطرف و تا صبح سگ لرز میزدم تو خواب و بیداری

اصن معنیش چیه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

برو روانپزشک😑😂😂😂😂

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یاد خودم افتادم با این تفاوت که فکر میکردم پتوم جنه😂

ولی من دچار فلج خواب شده بودم تو اون لحظه

چون هیچ حرکتی نمیتونستم بکنم و احساس میکردم بین خواب و بیداریم و کلا حالت عجیبی بود

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

واییی فلج خواب خیلی بدههه من یه بار سر کلاس عربی اینجوری شدم سرم تکه دادم ب دیوار دیگه اصلا نمی تونستم تکون بخورم فقط زل زده بودم ب معلم بعدش کم کم چشام بسته شد دیدم یکی صدام میزنه تا دوساعت گذشته 

یاد خودم افتادم با این تفاوت که فکر میکردم پتوم جنه😂ولی من دچار فلج خواب شده بودم تو اون لحظهچون هی ...

خیلی حس بدیه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

توهم دیدی من هرشب توهم میبینم حتی صبحا ک می خوام برم مدرسه تو آسانسور هم چیزای وحشتناک میبینم فقط دس ...

ترسناکه

به نظر من توهم نیست واقعیته ما فقط به اسم توهم شناخیتمشدر حقیقت همون جن هست که تو ذهن ما به هر شکلی ...

ینی من جن دیدم؟

خیلی حس بدیه

خیلی

من اولین بارم بود، قشنگ پتانسیل سکته کردنو داشتم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵