2777
2789
عنوان

بزرگترین حُسن ازدواج سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 69 پست
ربطی به ازدواج سنتی و غیرسنتی نداره خانواده ای که با اصالت باشن همییشه به عروسشون احترام میذارن و تب ...

حتی عروس خاله امم قبلش با پسرخاله ام دوست بود 

خاله ام با ازدواجشون خییییلی مخالف بود 

ولی از بعد عقد انقدر دوسش دارن خاله ام و شوهرخاله ام که خدا میدونه 

خاله ام اصن به چشم عروس بهش نگاه نمیکنه عین دخترش باهاش رفتار میکنه 

از گل نازک تر نمیگه بهش

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم رو خودت بیشتر کار کن 

چون الان خانواده شوهر پشتت هستن شوهرت باهاته؟!

این خانواده شوهر هم واقعا کار درستی نمیکنن .چون جاری انتخاب خودشون نبوده و انتخاب پسرشون بوده باهاش بدن؟ چه غیر منطقی . بترس ازشون و رو خودت بیشتر کار کن 

فردا پس فردا باهات بهم خوردن شوهرتو پر نکنن

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
میدونید همه جا غیر ایران به شدت مقیدن رو رضایت تک تک خانواده تو ازدواج من که تو سایتشون هستم میدونم ...

بله درسته ،همینطوره ...

واقعا بنظرم یه درصد خیلی زیادی خانواده است و نمیشه نادیده گرفتشون‌ 

اینکه میگن ازدواج وصلت دو تا خانواده اس واقعا حقه

حتی عروس خاله امم قبلش با پسرخاله ام دوست بود خاله ام با ازدواجشون خییییلی مخالف بود ولی از بعد عقد ...

ربطی،نداره من به ندرت تو این ازدواجها موفق دیدم برعکس ازدواجهای سنتی تو ۱۰۰ تاش به زحمت یک طلاق هم دیدم منظورم ازدواج اجباری تیست ازدواج سنتی روی اصول وارسته اکرم تک و توک به طلاق نکشه همیشه چالش بالاخره با یکی دارن

نه اصلا دخالت نکن شما مسئول رفتار بقیه نی نه سرپرستشون هستی که تعیین کنی،یا پیشنهاد کنی،چه جور رفتار ...

ولی اون لحظه احساس میکنم با سکوتم در حق اکن بنده خدا ظلم میشه 

نمیدونم والا 

خدا همرو هدایت کنه 

دقیقا ما هم همینجوری ایممنو خودشون انتخاب کردنزن داداش نامزدمو داداشش الان میگه هر روز جنگ و دعواشون ...

وآقا برای مادره متاسفم زندگیه پسرشو زهر کرده 

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
ربطی نداره عروسی مه فتنه باشه دودمان کل خانواده رو به باد میده چه احترامش داشته باشن جه نداشته باشن ...

الان بحث عروس فتنه بود ؟

اصلا شما محتوای تاپیک رو متوجه شدی؟

استارتر داره میگه چون من سنتی با پسرشون ازدواج کردم هوامو بیشتر از جاریم دارن 

بعدم خانواده نمیتونن نظر پسرو عوض کنن .پسری که دختری رو با تمام وجود لخواد منصرف نمیشه نمونه اشو تو اطرافیان زیاد دیدم 

بعدم یعنی شما میگید هر دختری که به صورت مدرن ازدواج کنه تهش فتنه از آب درمیادد؟؟؟

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

بله درسته ،همینطوره ...واقعا بنظرم یه درصد خیلی زیادی خانواده است و نمیشه نادیده گرفتشون‌ اینکه میگن ...

دقیقا همینطوره ازدواج سنتی هم انتخاب خانوادسست هم انتخاب عروس و داماد خوب اون دخترو پسر اکر همون جلسات اول ببینن نمیتونن با افراد خانواده طرف کنار بیان ازشون خوششون نیاد رد میکنن خانواده ها هم همینطور اما تو دوستی معمولا بسیار چالش دارن اصلا این ازدواجها کاش منتفی بشه قانونی باشه حمایت نکنه 

ربطی،نداره من به ندرت تو این ازدواجها موفق دیدم برعکس ازدواجهای سنتی تو ۱۰۰ تاش به زحمت یک طلاق هم د ...

چرا بحث و عوض میکنین

الان کی حرف از موفق بودن ازدواج عاشقانه و سنتی زد که میگین تو ازدواج عاشقانه شکست بیشتره 😐

من دارم میگم خانواده با اصالت همیشه احترام عروس رو حفظ میکنن حتی اگه دختره قبلش با پسرشون دوست بوده باشه 

کلا ۹۹ درصد خانواده هابه عروسی که دوست دختر پسرشون بودهبه چشم حقارت نگاه می کنن

آره جنبه ندارن

منم همسرم به مامانش نگف من نزدیک ۳ سال رلش بودم

فقط گف یه دختره تو دانشگاه هس همگروهی بودیم چن بار منم عاشقش شدم🤣🤣

حالا بعدا فهمیدن دوست بودیم،ولی تصورشون دوستی سالم دانشجویی بوده ها😌

نمیدونن پارتی میرفتیم😐

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨