[QUOTE=366557469] خیلی خویه ک بادخودتون در صلح هستین همه که فکرشون نرمال نیست بعضی ها هم مثل من درگیر مقایسه کردنیم E]
میدونی چیه دوست خوبم
این فقط یه پیشنهاد دوستانه از سمت منه. یادگاری❤️
همیشه در زندگیت، همیششه!! به دنبال چرایی و فایده ی تمام اعمال و افکارت باش.
در واقع هر وقت که فکری توی سرت بود، خواستی کاری بکنی، احساسی داشتی از هر جنس، از خودت بپرس که چی!
مثلا این کاری که میکنم چه حسن و فایده ای داره، این فکری که تو سرمه، چقدر ارزشمنده؟ و …
و از ادامه ی هر عمل و یا تفکر بی فایده ای جدا خودداری کن.
مثلاً اون لحظه ای که داری خودت رو با کسی مقایسه میکنی و ناراحت میشی، از خودت بپرس با این مقایسه چی به دست میارم؟! آیا چیزی جز از دست دادن انگیزه، وقت و انرژی من رو به همراه داره؟! و درست در همون زمان سعی کن نکات خوب و مثبت وجود خودت رو به خودت متذکر بشی!
اینکه چقدررر نعمت داری که ازشون غافلی. و چقدر هدف که برای رسیدن بهشون باید تلاش کنی! پس دیگه وقتی برای غصه خوردن های بی اساس نخواهی داشت.
همیشه مقایسه کن! ولی نه خودت رو با دیگران! بلکه خودت رو با چیزی که میتونی باشی و چیزی که هستی.
ببین چقدررر فاصله داری از اون بهترین ورژن از خودت که میتونی بهش برسی و تلاشی نمیکنی. در هر زمینه ای.
وقتی یاد بگیری که تمرکزت رو بر خودت بگذاری، ناخودآگاه از اغیار غافل خواهی شد. و این میشه بزرگ ترین قدم برای رشد روزافزون خودت.
و این عینیت صلح درونه❤️