2777
2789

میگم خوش به حالش

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
من فقط لذت میبرم چیزی نمیگم خود چ س کن نشن😂😂

جدبدا من تو سایت دارم میبینم فلانی از فلانمون تعریف کرد چشم خوردیم

یه ذره چشمم ترسیده که نکنه تعریف کنم ازشون بعد یه چیزیشون شه بندازن گردن چشم زدن من 

دیگه با احتیاط به افراد خاصی میگم حقیقتا

ولی مثلا تو خیابون هم کسیو میدیدم که خوشگل و قشنگ بود میگفتم بهش اگه موقعیتش پیش میومد

دیگه آدم شدم که نگم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

[QUOTE=366557469] خیلی خویه ک بادخودتون در صلح هستین همه که فکرشون نرمال نیست بعضی ها هم مثل من درگیر مقایسه کردنیم E]

می‌دونی چیه دوست خوبم

این فقط یه پیشنهاد دوستانه از سمت منه. یادگاری❤️

همیشه در زندگیت، همیششه!! به دنبال چرایی و فایده ی تمام اعمال و افکارت باش. 

در واقع هر وقت که فکری توی سرت بود، خواستی کاری بکنی، احساسی داشتی از هر جنس، از خودت بپرس که چی! 

مثلا این کاری که می‌کنم چه حسن و فایده ای داره، این فکری که تو سرمه، چقدر ارزشمنده؟ و …

و از ادامه ی هر عمل و یا تفکر بی فایده ای جدا خودداری کن. 

مثلاً اون لحظه ای که داری خودت رو با کسی مقایسه می‌کنی و ناراحت میشی، از خودت بپرس با این مقایسه چی به دست میارم؟! آیا چیزی جز از دست دادن انگیزه، وقت و انرژی من رو به همراه داره؟! و درست در همون زمان سعی کن نکات خوب و مثبت وجود خودت رو به خودت متذکر بشی! 

اینکه چقدررر نعمت داری که ازشون غافلی. و چقدر هدف که برای رسیدن بهشون باید تلاش کنی! پس دیگه وقتی برای غصه خوردن های بی اساس نخواهی داشت. 

همیشه مقایسه کن! ولی نه خودت رو با دیگران! بلکه خودت رو با چیزی که می‌تونی باشی و چیزی که هستی. 

ببین چقدررر فاصله داری از اون بهترین ورژن از خودت که می‌تونی بهش برسی و تلاشی نمی‌کنی. در هر زمینه ای. 

وقتی یاد بگیری که تمرکزت رو بر خودت بگذاری، ناخودآگاه از اغیار غافل خواهی شد. و این میشه بزرگ ترین قدم برای رشد روزافزون خودت. 

و این عینیت صلح درونه❤️

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 

ازش ایده میگیرم 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

والا اون خانوم همیشه خودمم توی جمع ها، معمولا حس بدی میدن بهم آدما با نگاهشون و حرکاتشون مخصوصا همسن هام. فقط روزایی که حوصله ندارم ، معمولی میپوشم، اون موقع ها همه برخوردشون صمیمی و خوب میشه.

باخودم میگم وای چ لباسش شیکه🤣🤣گاهی هم شده پررو بازی دراوردم رفتم جلو ادرس جایی ک اون لباس و گرفته پرسیدم.. ازجهت چهره نه خداروشکر نشده هیچوقت خودمو کم بیینم.. حتی زمان بلوغ ک عکسام شبیه فسیله😂همون زمانم حس قشنگی داشتم نسبت بخودم

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) 
والا اون خانوم همیشه خودمم توی جمع ها، معمولا حس بدی میدن بهم آدما با نگاهشون و حرکاتشون مخصوصا همسن ...

کاش عکس بدید ازخودتون

و در قدم بعدی اگر استایلتون موردپسند بود ادرس جایی ک خرید میکنید و بدید😅💃

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) 

هیچی میگم خوشبحالش شوهرش پول میده میره ب خودش میرسه

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂