2777
2789
عنوان

چیکار کنم نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 27 پست
نه تاپیکای خصوصی من کامنت ندارن خودم حذف میکنم عمومیارو میدم پاک کنن

واااای چقد خوب🥲🥲🥲سوگلی هستید😅

به نی نی یار تو متن پیام چی میگید که پاک میکنن؟

متوجه شدم شناساییم کردی😉، سوتی دادی😄                                 خسته شدممممممممم😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔 کافیه دیگهههه

واااای چقد خوب🥲🥲🥲سوگلی هستید😅به نی نی یار تو متن پیام چی میگید که پاک میکنن؟

ن بابا😅 فقط سر ساعت تعیین شده میدم 

گاهی پیش اومده یک مین زودتر دادم خذف نکرده 

هیچی تو عنوان میگم 

سلام 

تو متن لینک رو میذارم بدون هیچ حرف و حدیثی 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن بابا😅 فقط سر ساعت تعیین شده میدم گاهی پیش اومده یک مین زودتر دادم خذف نکرده هیچی تو عنوان میگم ...

پس منم هیچی نمیگم🥲تشکرم نمیکنم دیگه😂

متوجه شدم شناساییم کردی😉، سوتی دادی😄                                 خسته شدممممممممم😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔 کافیه دیگهههه

ن بابا😅 فقط سر ساعت تعیین شده میدم گاهی پیش اومده یک مین زودتر دادم خذف نکرده هیچی تو عنوان میگم ...

ممنونم🌺

کجا باید بفرستیم

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

دوستان ایشون یه عکس بنده خدایی و گذاشت کلیم از روابطه خصوصیش با اون پسر گفت که توی 5ماه رابطه شون جن سی شده و البته ایشون درخواست داده تا جایی که میدونم اون خانم اون آقا پسرو شناسی کرد و از کل تایپیک اسکرین گرفته و مطمئن  باش اگه خودت نباشی به راحتی میتونن ازت شکایت کنن و دردسر بزرگی برات درست شده