2777
2789
عنوان

قهر دخترم با دوست خیلی خیلی صمیمی ش

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 31 پست

به نظرم زیادی حساسین، شما رابطتونو با مادر بچه حفظ کنین اما توی رابطه دوستی بچه ها دخالت نکنین به نظرم. بچه دوس داره یه حریم شخصی داشته باشه . نذارین بهتون وابسته بشه توی همه چیز. اونوقت چندسال بعد که ازدواج کنه، هر اختلافی که توی زندگیش ایجاد بشه، از سر عادت گوشیو برمیداره زنگ میزنه به شما که برید حل کنید. بذارید مستقل باشه از اول. اگه خودش کمک خواست، اونوقت راهنمایی کنین. تاکید میکنم هیچوقت به جای دخترتون نرید با دوستش حرف بزنید. خودش باید حرف بزنه جسور بشه .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظرم زیادی حساسین، شما رابطتونو با مادر بچه حفظ کنین اما توی رابطه دوستی بچه ها دخالت نکنین به نظ ...

من فکر کنم  اون خیلی مغرور و کله شقه.

این تو دلش چیزی نیست.اون مادرشم مغروره.میگف شده یک ماه با شوهرم قهر بودم.تا بیاد منت کشی.

من دل ندارم

با دخترت حرف بزن ببین دوسداره آشتی کنه 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 من تورو فقط ازخدا میخوام دلبندمادر🥺   به امید روزی که خبر بارداریمو تاپیک بزنم😍) خدایا ناامیدم نکن  😭        خدایاااا شکرت من از تو فقط میخواستم و بهم دادی  ۱۴۰۳/۵/۱۱ بی بی چک مثبت شد و بتا دادم الان تو دلمی قند من . من معجزه خدا صدات میکنم من اصلا امید ب اومدنت نداشتم 🫠الهی سالم بیای بغلمون وتنهایی های مامانی رو پر کنی 🥰 امروز ۲۸ مرداد رفتم سونو هم ساک بود هم با اشک صدای قلب کوچیکتو شنیدم بهترین حس دنیا🫠 
نه دختر من که میگه اون قهر کرده .میگه خوب چی کنم صورتی دوست ندارم.،😁

پس شخصیت بچتو پایین نیار بزار ایشون برخورد مناسب رو یاد بگیره و بفهمه خودخواه نباشه و منعطف باشه و آدمارو با اختلاف سلایقشون بپذیره