2777
2789

سلام بچه ها شبتون بخیر 

بیاید از سیاست های زنونتون بگید 

از هم کمی یاد بگیریم 

منم چند تا از سیاست هام و میگم 

🌱همیشه همیشه وقتی مهمون قراره بیاد خونمون آرایش میکنم و لباس در حد مهمونی و مجلسی میپوشم 

حتی اگه خیلی نزدیک هم باشن باز هم اینکارو میکنم و بدم میاد با لباس خونگی معمولی جلوشون باشم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا این چه نتیجه ای دارع

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

🌱حتی اگه اعتماد بنفس خیلی بالایی ام نداشته باشم ، جلوی جمع خودم و خیلی با اعتماد بنفس نشون میدم و هیچ وقت از ضعف هام و ایراد های ظاهریم جلو بقیه نمیگم 

مثلا من کمی چاقم اما هیج وقت جلو کسی نمیگم چکار کنم لاغر شم 

وای خوشبحالت لاغری 

وای بدم میاد چاقی❌

کسایی ک ازم بزرگترن ب جز خانوادم شما خطاب میکنم

حدو مرز قائل میشم

حرف خونمونو اصلا بیرون نمی‌برم

آینده قصد دارم همیشه ی اقا اول اسم همسرم بزارم😂

تو جمع هیچوقت اشتباهشو ب روش نیارم

از خواهرو مادرش پیشش بد نگم

بدی خانوادمو پیشش نگم

ب خانوادش جلوی خودش محبت کنم

این سیاست نتیجه اش چیه ؟

همیشه تو ذهن بقیه یه خانومی هستید که به خودش خیلی میرسه و من خودم این و اگه از میزبان ببینم ، احترام برداشت میکنم که برای مهمان احترام و ارزش قائل بوده و با لباس خوب جلوش ظاهر شده 

حالا این چه نتیجه ای دارع

همیشه تو ذهن بقیه یه خانومی هستید که به خودش خیلی میرسه و من خودم این و اگه از میزبان ببینم ، احترام برداشت میکنم که برای مهمان احترام و ارزش قائل بوده و با لباس خوب جلوش ظاهر شده 

نه خیلی اخمو باشین نه خیلی صمیمی میانه رو نگه دارین و سعی کنین بحث نکنین ولی از حق خودتون هم دفاع کنین 

موقعی که نیازه کاملا جدی صحبت کنین

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

امشب شوهرم نیومد خونه 

بحث کردیم رفت خونه مادرش

سیاست هامم نمیاد ذهنم

احساس پوچی این زندگی رو میکنم

خستم

هر سیاستی انجام داد اخرش باز خرابش کرد شوهرم

دوس دارم برم دور از ادم ها یه جای خیلی دور یه خونه سی چهل متری تنها زندگی کنم 

هرچی ام دارم بزنم نام مادرم پشتمم نگاه نکنم

💔