2777
2789
عنوان

بیاید از سیاست های زنانه که داریم بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 4085 بازدید | 145 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه بکید کارتون چیهمن عاشق خانوم هایی هستم ک‌ کار میکنن ولی خودم هیچ کاری بلد نیستم دوتام بچه دارم ...

من برای خودم کار بیرون از خونه و دوست ندارم 

خودم دوتا آنلاین شاپ دارم یکی لباس بچگونه یکی ام لوازم هنری که خودم درست میکنم 

اگه خواستی کانالم تو ایتا برات بفرستم

من یه سیاستی که دارم با مهربونی دلها رو به دست میارم همیشه تو همه جا مودب و کلمات مثبت و پر انرژی به ...

عزمزمه ازت مشخص چقدر مهربونی 

ان شاالله یه همسر خیلی مهربون و آروم مثل خودت نصیبت شه 

من توبحثهای خانواده شوهرتاحدلزوم شرکت نمیکنم وفقط شنونده هستم خونه بدون پشوندوبیرون باپشوندآقاصدامیکنم پسش خانواده همسرم وخودم  به شوهرم میرسم وحواسم بهش هست کسی جرات نداره ازخانواده خودم بدگویی کنه ازهمسرم بارهاازاین اخلاقم تعریف کرده کم حرفم طرف خانواده شوهرم 

برای سلامتی امام زمان وعاقبت به خیری صلوات 
من توبحثهای خانواده شوهرتاحدلزوم شرکت نمیکنم وفقط شنونده هستم خونه بدون پشوندوبیرون باپشوندآقاصدامیک ...

منم دقیقا اینجوری ام 

جلو شوهرم خیلی حرف میزنم جلو خانواده خودم اما اونجا خیلی ساکتم بیشتر شنونده و اصلا تو کار هاشون تو خریدشون هیجی دخالت نمیکنم و میزارم خودشون نظر بدن 

اینجوری اونام تو کار من دخالتی ندارن 

من سیاست خاصی ندارم فقط اینکه هیچوقت تو هیچ موضوعی با همسرم دعوا شروع نمیکنم از نظر بقیه سیاسته ولی ...

چقد خوبه اینجوری 

من تا ازش ناراحت میشم سریع بهش میگم و بحث میکنم 

خیلی بده