2777
2789
بریم پس من برنامه ریزیامو میکنم تو فردا

بریم دیگه...حالا نیومدی هم عیبی نداره من خودم بجات خرید میکنم بالاخره سلیقم از تو بختره

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

عزیزم چی داری میگی😒😂منو داداشت امشب رفته بودیم شهر بازی تو بغل هم بودیم😒اونوقت تو میخای با زری بر ...

وات ؟

امشب ما کنار هم بودیم 

شما با داداش کی رفتین بیرون🤦‍♀️

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم چی داری میگی😒😂منو داداشت امشب رفته بودیم شهر بازی تو بغل هم بودیم😒اونوقت تو میخای با زری بر ...

ای وای ممد با تو هم اوکی‌شده؟

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

بریم دیگه...حالا نیومدی هم عیبی نداره من خودم بجات خرید میکنم بالاخره سلیقم از تو بختره

سلیقه فقط سلیقه خواهر شوهرم

👌👌

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
وات ؟امشب ما کنار هم بودیم شما با داداش کی رفتین بیرون🤦‍♀️

مگه هری پاتره؟😄😄

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
با این همه آپشن چطور مجرد مونده؟استارتر حواست رو جمع کن بهت نندازن😁

نه خیالت راحت انقدر خوبه ک انداختنی نیست 

طفلکی ی مدت قصد ازدواج نداشت 

بعدشم ک خواست دختر توفامیل نبود همه رفته بودن 

مامانم میگفت حیفه غریبه بگیره 

حالا دیگ ب غریبه راضی شدن

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

گفتم بین ۲۵ تا ۳۰😐

حالا دیگه من توانم درهمین حد🤭

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
ای وای ممد با تو هم اوکی‌شده؟

الکی میگه 

ما امشب پیش هم بودیم تو رستوران 

من این همه وفادارم

بعد رفتی سراغ اسی که سن برادر یع نفر دیگه هم پرسید 😭