2777
2789
عنوان

باکرگیمو از دست دادم حالا میگه نمیخوامت

| مشاهده متن کامل بحث + 3030 بازدید | 120 پست
مثلا چطور اثبات بشه با زور؟حرفا میزنیناکار به شکایت و اینا برسه دادگاه که بچه بازی نیس

اصلا اون نمیزاره کار به دادگاه برسه چون در هر صورت مجرمه بعدشم مال چهار سال پیشه الان هیچی نمیتونه ثابت کنه بگو بهم وعده ازدواج داد گوبم زد و اینا 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره تازه فهمیدم که قبلاً این قانون بوده ولی آخه دوست صمیمی من شوهرشو با یه دختر گرفتن مجبورش کردن دخ ...

نه محبوری نیست میتونه مرد قبول نکرده باز دوست شوهر شما نامردی نکرده قبول کرده.

مثلا چطور اثبات بشه با زور؟حرفا میزنیناکار به شکایت و اینا برسه دادگاه که بچه بازی نیس

دقیقا قاضی یه جوری سوال پیچش میکنه لو میره دروغ گفته و تازه پسره شامی میشه میگه بهم تهمت زدن

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
اعدام واسه تجاوزه تازه باید ثابت کنه تجاوز بوده چون دوتاشون میخواستن شلاقه فقط

مگ نمیگن ی ن شوهرشو با یکی تو خونه بگیره با شاهد ک زنه شاهدشم پلیس بوده اعدامه زناس دیگ

صدای ضبط شده مادرش هست

صدا فقط کافی نیست میتونن بگن با هوش مصنوعی درست کردی حالا دقیقا تو اون صدا داره اشاره میکنه به رابطه شما پسرش؟؟

حالا اگرم شما بتونی ثابت کنی قاضی نه تنها اون آقارو بلکه شما رو هم متهم میکنه به زنا و هر دو مجازات میشید.

متاسفانه اینجا آمریکا نیست که سر این جرایم پدر یارو رو دربیارن اینجا خوده دختر رو هم مجازات میکنن بخاطر زنا💔💔

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️
خب دیگهدرصد خیلی کمی مشکلی ندارن اونم بنظرم بیشتر تو ازدواجایی ک با دوستی شکل میگیره تو دوستی ب طرفت ...

دیدم دوست بودن عاشقانه طرف رفته دیگه برنگشته دیدم سنتی بودن مرام به خرج داده گرفتتش چه ربطی داره

عقد اجباری نمیدن عزیزم این کارها دیگه ابطال شده، فقط دیه و مهرالبکاره و ارش البکاره. شلاق و ثبت جرم ...

آخه من شنیدم میگن بستگی به قاضی داره اگه قاضی متوجه بشه ک پسر اغفال کرده و دختر سن قانونی نداشته عقد اجباری حکم میده شنیده بودم مهریه دست و پا ابطال شده اما عقد اجباری رو میگن بستگی ب تشخیص قاضی داره 

مگ نمیگن ی ن شوهرشو با یکی تو خونه بگیره با شاهد ک زنه شاهدشم پلیس بوده اعدامه زناس دیگ

نه عزیزم حکمش اعدام نیست شلاقه و جریمه

اگه تجاوز کرده باشه به زور باشه اعدام میشه 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
آخه من شنیدم میگن بستگی به قاضی داره اگه قاضی متوجه بشه ک پسر اغفال کرده و دختر سن قانونی نداشته عقد ...

اگر دختر دزدی کرده و تجاوز اجباری که پزشک قانونی اثار تجاوز بر بدن دختر ببینه بله والا خیر اجباری نیست فقط دیه و مهر البکاره و... داره

چقدر خانوادت اوکینمن یادمه مجردی بابام فهمبد دوست پسر دارم اونم باکرگیمو داشتم و از دست نداده بودمچا ...

🙄😐این باباها خودشون تو مجردی کل محلو کردن شک نکن.چون کافر همه را ب کیش خود پندارد

اگر دختر دزدی کرده و تجاوز اجباری که پزشک قانونی اثار تجاوز بر بدن دختر ببینه بله والا خیر اجباری نی ...

عزیزم تجاوز اجباری حکمش اعدامه