2777
2789
عنوان

عقب مونده

462 بازدید | 33 پست

یه مشت آدم ندیدبدید و تشنه ی محبت و کم عزت نفس ریختن توی این سایت

بابا وا بدین دیگه چقدر شما زن ها خودتون رو کوچیک میکنید چقدررر ترسوعین شماها واقعا متنفرم از جو این سایت 

همتون ضعیفید و تو سری خور

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با همه ی کاربرای سایت قبلا برخورد داشتی؟

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

همین الان قبل شما یکی تاپیک زده بود از جو سایت گله میکرد

من نمیدونم این همه نازاضی از جو سایت هست

دقیقا کی عامل ایناس؟😂

اینجوری باشه که همتون یجورایی ناراضیید و هم یجورایی خیلی خوبید

بقیه بدن...

یادتون نره جو سایت با همین ماها شده جو سایت....

از خودتون شروع کنید🌱

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)

تو به نترس بودن خودت ما ترسوها رو ببخش سلطون

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
همین الان قبل شما یکی تاپیک زده بود از جو سایت گله میکردمن نمیدونم این همه نازاضی از جو سایت هستدقیق ...

اینا کله اشون باد داره 

ما عمری کف مغازه هارو سابیدیم  میدونیم ذلت چه طعمی داره 

لایک نکن جان دل