2777
2789
عنوان

خواهرم با پسرهای زیادی همزمان دوسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 80 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مثل خواهرت بودم 

ولی ازدواج کردم آخرش درست شدم

همه اون پسرهام واسه این بود ک میخواستم یکیش اوکی شه واسه ازدواج و میدونستم همه اون هام چند تا زیر سر دارن

ب غیر از گناهش از نظر ازدواج شاید تونست با یکیشون اوکی شه

سنش چقدره؟اگه بالای۲۵هست مجبور نیست چون بابا مامانت مذهبین اونم باشه..فقط نصیحتش کن که ازش سو استفاد ...

من نمیخوام مذهبی باشه 

این رفتار ها مال ی آدم هرزه اس 😭💔 ک ربطی به مذهبی بودن یا نبودن نداره 

با مذهبی بودن خانواده ات کار ندارم ولی چقدر ذات خواهرت کثیفه اخه ادم چرا باید با چندین نفر حرف بزنه ...

ن من ن مادرم اینجوری نیستم 

نمیدونم چرا این رفتار رو می‌کنه 

از کدوممون یاد گرفته !!

پدرم ی لقمه حروم نیاورده سر سفرمون 

واکسن گارداسیل بود فکر کنم برای جلوگیری از انتقال بیماری موثره

اون رو بزنید 

البته بهش نگو برای چی

غیر مستقیم هم بحث پیش بیار که کسایی که رابطه خارج از ازدواج دارن گناهش به کنار کاش حداقل مراقب باشن باردار نشن

سقط خیلی خطرناکه از طرفی گناه هم داره اون جنین هزار جور سختی هست

اینا رو غیر مستقیم بگو که حداقل اسیبش فقط روحی باشه

کم کم سر صحبت رو باز کن و غیر مستقیم ازش بپرس نظرش در مورد این کار ها و این افراد چیه بذار احساس امنیت کنه باهات حرف بزنه

منم مثل خواهرت بودم ولی ازدواج کردم آخرش درست شدمهمه اون پسرهام واسه این بود ک میخواستم یکیش اوکی شه ...

آخه این کارا آخر عاقبت ندارع مخصوصا اگر ی آدم شر گیرت بیاد دختر خاله من همزمان با دونفر دوست بود یکیشون شر و لات اون یکی پسر مودب خلاصه اولی رو میخواست کات کنه ولی پسره بو برد ی کاری کرد فرار کردن از خونشون رفتن ی منطقه دیک خونه گرفتن از بس پسره عربده کشی کرد در خونشون  

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار