2777
2789
یه چیزی در مورد من بگو...بگم درست یا غلط

دوتا دست داری ، دوتا پا ، دوتا چشم همسرتم همینارو داره بجز مغز

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضی وقتا کار میکنه بعضی وقتا ن🤣فک کنم اگ سعی کنی برسی

حس دوسپسرم بهم چیه

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

حس دوسپسرم بهم چیه

واقعن میخادت

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

لباست گل گلیه یا زرد سبز داره؟

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

پسر

کی باردار میشم

در اقدام بعدی 

میشه ولی خودت دو دل میشی فک کنم

بنظرت واقعا دوسم داره؟

مسیحاتونم☺️کاربری چهارممه😑اینکه تعداد پستام کمه دلیلش اینه که تنبلمممم تنبل فقط میخونمتون🤪 ممنونم از مدیریت سایت برای پروفایل برعکسم😂❤️🫡یارب نظر تو برنگردد هرگز💎🥹 
واقعن میخادت

ازدواج میکنیم؟

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘