2777
2789
عنوان

کمک کنم بهش ⁉️

199 بازدید | 17 پست

لطفا اونایی ک از احکام سر درمیارن بدون بی احترامی جواب بدن

من چند روزه که میخاستم برای کارما سوزی اقدام کنم ولی آدم نیازمند پیدا نمیشد و منتظربودم موقعیت پیش بیاد که ازاقوام تماس گرفتن و پول نیاز دارن برای درمان.منتها پشت سر ایشون خیلی شنیدم ک به شدت اهل جادو وطلسم گرفتن هستن به حدی ک بچه هاشون  دیگ با چشم موجودات رو میدیدن و جلوشون غذاشون میزاشتن و...من حقیقتش کارای ایشون برام ثابت نشده واصلا شاید توبه کرده باشن و من ندونم،خواستم بدونم الان که از خدا خواستم کسی سر راهم قرار بده،در حد توانم جایز هست ک کمک کنم باتوجه به اینکه ۹۰ درصد اطرافیانم میگن ایشون اهل طلسم و...هست؟

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میخوای از سایت پاسخگو سوالتو بپرسم؟؟

اره ممنون میشششم

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
گلی هنوز آنلاین نشدهجوابمو بده حتما میگمت

ممنون من میهایم فردا سایت رو چک میکنم چون اون طرف منتظره...البته من کل پولی ک نیاز داره نمیتونم بدم، یجورایی رد مظالم کُلی میخام باشه

ممنون من میهایم فردا سایت رو چک میکنم چون اون طرف منتظره...البته من کل پولی ک نیاز داره نمیتونم بدم، ...

تا ساعت چند وقت داری؟؟

تا ساعت یک آنلاین بودنا

من ۱۵ دقیقه دیر کردم

که زخم هر شکستِ من، حضورِ یک جوانه شد...🤍🕊
تا ساعت چند وقت داری؟؟تا ساعت یک آنلاین بودنامن ۱۵ دقیقه دیر کردم

انقد خوابم میاد غلط املایی دارم 

تا فردا عصر بهتره

ممنون 

کار ندارم سوال کیه. 

باید از گناهش توبه کنه اونم توبه کامل 

بعد حلالیت بگیره از کسی که بهش ظلم کرده 

ظلم تقاص داره 

حالا چطور حلالیت بگیره این خودش جای بحث داره 

.....

که زخم هر شکستِ من، حضورِ یک جوانه شد...🤍🕊