2777
2789
وایی منم مث شماواقعا پشیمونم و میگم کاش مث خوره نیوفتن به جونم این افکار چون واقعا حالم بد میشه

منم مثل شما بودم رها بشید لطفا به حرفم گوش کنید خیلی اسونه فقط کلیدش دستتون نیست

فقط باید ذهنتونو مدیریت کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل شما بودم رها بشید لطفا به حرفم گوش کنید خیلی اسونه فقط کلیدش دستتون نیستفقط باید ذهنتونو مدی ...

چطوری مدیریت کنیم؟

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

نمی فهمن خب انگار اینجا سرباز خونس مامانم انتظار داره هم درس بخونم هم بچه نگه دارم هم کارای خونه رو ...

عزیزم خیلیا هستن با درس ب جایی نرسیدن🤦🏻‍♀️اونم تو این کشور که فقط پارتی بازیه شما به درست ادامه بده ولی نه با استرس من میدونم دختر باهوشی هستی ولی نذار اینکارو کنن باتو

من کسیو میشناختم میخواست دکتر بشه حتی قبول هم شده بود بعدش یه روز خودکشی کرد نزدیک بود فلج بشه ولی خداروشکر الان حالش خوبه داره درسش رو هم ادامه میده

شما اصلا با خودت حرف میزنی؟در طول روز به خودت چیا میگی؟چطور رفتار میکنی با خودت؟به چه چیزایی فکر میک ...

خیلی حرف میزنم...همش با خودم میگم کاش اون روز این کار رو نمی‌کردی کاش اینجوری نمیشد کاش اون کار رو نمی‌کردی...

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

اره اینو من میدونم ولی اونان که نمیدونن

خواهر من رو هم زور میکردن درس بخونه الان ازدواج کرده بدبخت شده دوست داشت برگرده به عقب و اینکارو نکنه

هرچه زودتر یه تصمیم بگیر تا زندگیت خراب نشه

خیلی حرف میزنم...همش با خودم میگم کاش اون روز این کار رو نمی‌کردی کاش اینجوری نمیشد کاش اون کار رو ن ...

اونها لازم بوده که انجام بدی

اگه انجام نمیدادی اینی که هستی اصلا وجود نداشت

میدونی من منتظر یک تغیرم ولی برای تغیر کردن تلاش نمیکنم

پس مشکل همینه من حتی برای تغییر بابام رو هم زدم😐 با چاقو هم رفتم سمتش😐

بابام از اون گردن کلفتای ورزشکار و قد بلنده

الان دیگه باهم عالی هستیم🥰 هرچی هم میگم گوش میکنن هم پدرم هم مادرم