2777
2789
دقیقا...هنوز هی میرم توی فکر وسواس فکری گرفتم که وای فلانی فلان چیزو به فلانی نگه وای فلانی از دستم ...

دقیقاااااااااااااا

آخه اون فرد مقابل من واقعا انسان بی شرفیه 😐

به خدا قسم انگارررر طلسم شده بودم

نمیدونم چم شده بود

آخه مگه میشه از کسی متنفر باشی و باهاش حرف بزنی

خدای مننننننن ، یه فرد مزخرفیه ، یه اتفاقای خیلی بدی افتاد درمورد همین موضوع ک اصا نمیتونم درموردش بگم فقط خدا بهم رحم کرد ...‌‌.........

دیوونه شدم دیگه

به یه کاری مشغول میشدم یا ازدواج میکردم حداقل بهتر بود

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 ای پرچمت من را کفن استقلالم عاشقت بودم از قبل تولدم، عاشقت هستم تا زندم و عاشقت خواهم ماند حتی بعد از زمانی که روح از بدنم جدا شود 💙 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑...............💫 CR7 🤍 ........✌️ لر 👑

مشکل؟؟؟؟؟؟؟بی پولیبدبختیفقرگرونیخجالت کشیدن جلویه همسر بابته هزینه های عادیه زندگیهدیدنه بچه های کار ...

من نمیتونم اینهارو حل کنم😞 ای کاش میشد لعنت بهشون که باعث افسردگی مردمن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقااااااااااااااآخه اون فرد مقابل من واقعا انسان بی شرفیه 😐به خدا قسم انگارررر طلسم شده بودمنمیدو ...

یک سال میگذره اما نمیتونم با خودم کنار بیام...چه آدمای سمی کنارم بودن...چه آدمای سمی رو رفیق میدونستم....با چه کسایی چت کردم...وای خدا...

با اینکه همه رو گذاشتم کنار اما از خودم راضی نیستم..

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

یهویی ولم کرد و رفت حتی نمیدونم خیانت کرده بهم یا نهیک سال باهاش کلی خاطره ساختم حرفاش یادم میاد قلب ...

اون دوباره برمیگرده عزیزم

میدونی چقدر از این ادما تو زندگیم بودن؟همشون برگشتن وقتی فراموش کردم ولی تو دیگه برنگرد بهش لطفا مشکل از تو نیست مشکل از اونه راحت بخواب بهش فکر نکن کلی اینده داری

یک سال میگذره اما نمیتونم با خودم کنار بیام...چه آدمای سمی کنارم بودن...چه آدمای سمی رو رفیق میدونست ...

وایی منم مث شما

واقعا پشیمونم و میگم کاش مث خوره نیوفتن به جونم این افکار چون واقعا حالم بد میشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 ای پرچمت من را کفن استقلالم عاشقت بودم از قبل تولدم، عاشقت هستم تا زندم و عاشقت خواهم ماند حتی بعد از زمانی که روح از بدنم جدا شود 💙 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑...............💫 CR7 🤍 ........✌️ لر 👑

وایی منم مث شماواقعا پشیمونم و میگم کاش مث خوره نیوفتن به جونم این افکار چون واقعا حالم بد میشه

منی که تاپ دانشگاه بودم تبدیل شدم به کسی که امتحانو فقط پاس می‌کنه...خیلی پشیمونم از همه چیز.....

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

درکت میکنم میدونم پدر مادرتن ولی باید قوی باشی به پدرت بگو که داره بهت اسیب میزنهپدر منم اذیتم میکرد ...

نمی فهمن خب انگار اینجا سرباز خونس مامانم انتظار داره هم درس بخونم هم بچه نگه دارم هم کارای خونه رو بکنم بعد میگم درس دارم میگه به من چه شب نخواب 

بابامم بخاطر اینکه خودش یه اشتباهی تو بچگی کرده درس نخونده و الان  شغلش آزاده فک میکنه تقصیره منه و میگه تو باید درس بخونی من پشیمون شدم نخوندم آخه یکی نیست بگه پدر من تو تلاش نکردی به من ربطی نداره تو نتونستی به من ربطی نداره من میتونم من میتونم موفق شم مثل توووو نمیشم 

منی که تاپ دانشگاه بودم تبدیل شدم به کسی که امتحانو فقط پاس می‌کنه...خیلی پشیمونم از همه چیز.....

منی ک حتی امتحانای این ترممو شرکت نکردم :(

مشروط میشم .....

یه رابطه سمی داشتماعتماد به نفسم اومده پاییناشتباهاتی داشتم ک عصبیم میکننبا کسایی در ارتباط بودم ک ا ...

فعلا با کسی نرو تو رابطه خیلی باید تنها بمونی اول به خودت بیا دوباره بری ضربه میبینی دیگه هم اون اشتباه هارو نکن

عزیزمممم 🙃🙃🙃واقعا حس مزخرفیهاصا نمیدونی چکار کنیمن هرکاری میکنم حالم خوب بشه یا حل بشن نمیشه

زمان فقط صبر داشته باش کار اشتباهی هم نکن به خودت برس و زندگیت

ادم نمیتونه فراموشش کنه ای خدا میدونی چقد سخته

من همچین ادمی رو میشناسم که مثل شماست از بچش خیلی وقته دوره الان دوتا بچه دیگه بدنیا اورده ولی میدونم فراموش نکرده حال خوبش براتون مهم باشه و حال خودتون

اخه فقط خودم نمیگم اینا صفات بارزمه اینطوری بودم از اول و الان کاملا شکست خوردم تو همچی همکلاسیا و د ...

باز منفیی شدی بهت گفتم برو تحقیق کن همین منفی بازیارو کردی دیگه گور بابای همکلاسی راه خودت رو برو 

تو راهت متفاوته