2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با شکست عشقی میتونم کنار بیام شبا خواب ندارممم همش خاطراتش میاد تو ذهنم

منم یه زمانی اینجوری بودم

عزیزم چیکارت کرده خیانت کرده اگه بهت آسیبی نزده فراموش کن اگه اسیب روحی بوده تجربه میشه

فقط تو این بازه زمانی که احساس تنهایی میکنه فعلا با جنس مخالف حرف نزن

امتحان دارم از نصف هم کمتر خوندم عذاب وجدان و ترس نمیزاره بخوابم 

بقیه شباهم بخاطر کنکورم ترس دارم نمیتونم بخوابم

خیلی نا امید و خستم

این وضعیتی که توشم همش به واسطه بی عرضگی های خودمه 100 درصدش

توجه زیاد و محبت به افراد !

عزیزم تو باید خودت رو دوست داشته باشی به خودت محبت کن هرروز برو جلوی اینه خودتو ناز کن به خودت برس به بقیه کمتر توجه کن اول خودت این نکته کلیدیشه خیلی ساده هم هست

بگو عزیزم بگو میتونم راهنمایی کنم

میدونی مهربونن یجورایی مامانم که کلا دائما اعصابش پریود مگه چی بشه مهربون بشه بابامم که فقط میگه درس بخون تهدید میکنه میگه اگه درس نخونی میکشمت یا میگه مثل عمت شو نگا دستش تو جیبه خودشه تو باید معلم شی تو باید دستت تو جیبه خودت باشه حتی یادمه یکبار بخاطر اینکه نمره اشتباهی تو سایت کم شده بود کلی کتکم زد بعدش که فهمید اشتباهه حتی معذرت نخواست و کلی هم تیکه انداخت الان مثل سگ از درس امتحانا میترسم براشون استرس دارم

منم یه زمانی اینجوری بودمعزیزم چیکارت کرده خیانت کرده اگه بهت آسیبی نزده فراموش کن اگه اسیب روحی بود ...

یهویی ولم کرد و رفت حتی نمیدونم خیانت کرده بهم یا نه

یک سال باهاش کلی خاطره ساختم حرفاش یادم میاد قلبم درد میگیره میگم چقدر راحت تونست بزنه زیر حرفاش