2777
2789
عنوان

شده یه چیزی رو خیلی بخوای ولی نشه

125 بازدید | 36 پست

واکنشتون چی بود؟

از خدا گله کردین؟

حس تنفر از خودتون نداشتید؟

نمیدونم چیکار باید کنم...

فقط میدونم قلبم تحمل این غصه رو نداره

دلم میخواد فقط حل بشه

ولی...

و می‌دانم تو روزی باز خواهی گشت ...♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان همون حال شمام 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اره دیگ بیخیالش شدم به خودم گفتم حتما حکمتی داشته خیلی واسه داشتنش دعا میکردم

نمیتونم بپذیرم

واقعا نمیتونم

مگه خدا نگفته بخوانید مرا تا اجابت کنم؟

من داره زجه میزنم که... دارم آب میشم ...

و می‌دانم تو روزی باز خواهی گشت ...♥️

منم...دلم خیلی گرفته

بچه که بودم انگار با خدا دوست بودم(: وقتی که مشکلی بود و حالم بد بود مثل ی دوست واقعا باهاش حرف میزدم انگار و حواسش بود 

الان که بزرگتر شدم خودمم و مشکلات و شانسم ... هیچ دوستی نیس دیگه انگار 

و حقیقتا از دم دارم میرینم به همه چی 🥴

به خدا گله کردم ازش ناراحت شدم اشک ریختم 

ولی بعد از اینکه گریه کردم حس کردم خدا دستشو رو موهام کشید....

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

خیلی زیاد. خیلیییی زیاد

یه بار گله کردم و پشیمون نیستم از گله هام. چون من همه جوره تلاشمو کردم دویدم جون کندم تهش یه گره کور انداخت که تمام زحماتم به باد رفت و چقدر دردسر بعدش کشیدم. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄