2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من باشم بهش چای میدم

من به بار به یه آقایی که ازسرما می‌لرزید تو پارک خوابیده بود صداش کردم از بالا پنجره بشه پتوانداختم برداشت خانواده شوهرم گفتن باهاش چه رابطه ای داشتی شوهرم هم تامیخوردم کتکم زد😢

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
من به بار به یه آقایی که ازسرما می‌لرزید تو پارک خوابیده بود صداش کردم از بالا پنجره بشه پتوانداختم ...

وای خدایا 

شما یک انسانی قطعا 

اونا چ بیشعور بودن اه

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مگه من با تو ام که ریپلای می‌کنی؟!فوضول 

من به بار به یه آقایی که ازسرما می‌لرزید تو پارک خوابیده بود صداش کردم از بالا پنجره بشه پتوانداختم ...

الهی😢چه بی درک و بیشعور بودن فامیل و خود شوهرت

تو خیلی خوش قلبی آفرین بهت👏👏حیف که شوهرت قدرتو نمیدونه که چه فرشته ای رو داره

وای خدایا شما یک انسانی قطعا اونا چ بیشعور بودن اه

عوصی ان پیرمردبیچاره روی نیمکت پارک مچاله شده بود همسن بابابزرگم بود😔

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
الهی😢چه بی درک و بیشعور بودن فامیل و خود شوهرتتو خیلی خوش قلبی آفرین بهت👏👏حیف که شوهرت قدرتو نمید ...

فدات بشم گلم لطف داری 🙏خودشون مشکل داشتن فکرمیکردن همه مثل خودشونن کافرهمه روبه کیش خودپندارد

عوصی ان پیرمردبیچاره روی نیمکت پارک مچاله شده بود همسن بابابزرگم بود😔

الهی بگردم ،چقدر سخت تازه آدم های مسن مثل نوزادا بدن هاشون ضعیفه و نیاز به مواظبت دارن ،خیلی کار خوبی کردی خدا برات بهترینارو بسازه انقدر که دلت پاکه

فدات بشم گلم لطف داری 🙏خودشون مشکل داشتن فکرمیکردن همه مثل خودشونن کافرهمه روبه کیش خودپندارد

دقیقا،اخه بگو این پیرمرد چیه که آدم بخواد فکر دیگه ای بکنه این جون داره اصلا برای این کارا

عقل ندارن راحتن بخدا

الهی بگردم ،چقدر سخت تازه آدم های مسن مثل نوزادا بدن هاشون ضعیفه و نیاز به مواظبت دارن ،خیلی کار خوب ...

ممنونم گلم من همیشه عاشق پیرمردها وپیرزنام توخیابون پیرزن هاروببینم نشناسم هم باهاشون سلام علیک احوالپرسی میکنم البته ازبعضی پیرمردهاباید ترسید😂