2777
2789

تقریبا دیگه داره ۴ ماه میشه دخترمو از مای بیبی گرفتم فقط وقتی میریم جایی مای بیبی شرتی براش میپوشم فکر میکنه شرته اولا بهتر بود از هر ۵بار یبارشو حداقل میگفت جیش دارم هی هرروز بجای اینکه بهتر بشه و بگه بدتر شد الان اینجوریه که یبارم جیشو نمیگه پی پی داشت میگفت همیشه امروز دیدم پی پی شم کرد تو شلوارش بخدا کل فرشام بو جیش گرفته روم نمیشه کسیو دعوت کنم بدمم بشوره دوباره میخواد جش کنه روشون خسته شدم وقتیم میخوام ببرمش دسشویی نمیاد بخدا ن ترسوندمش ن اذیت کردم اصلا نمیدونم چرا اینجوریه چکارش کنم که درست بشه دیگه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ب منم بگو اگه راهی پیدا کردی پسرمو پنج ماهه از پوشک گرفتم ولی همچنان خونه و شلوار رو جیشی میکنه

وای واقعا سخته امشب دیگه هم خودم کلی گریه کردم هم بچرو کلی داد سرش زدم خسته شدم دیگه

سلام عزیزم

منم میخواستم همچین تاپیکی بزنم

دختر منم حدودا دوماهه از پوشک گرفتم یه وقتایی جیششو نمیگه و جیش میکنه تو شلوار

چن روزیه مرتب سر ساعت میبرمش دسشویی و اینجوری عادت میکنه ب دسشویی رفتن

خیلی بهتر شده امروز خودش میگفت دسشویی دارم خیلی خوشحال شدم😁۲ سال و نیم هست

سلام عزیزممنم میخواستم همچین تاپیکی بزنمدختر منم حدودا دوماهه از پوشک گرفتم یه وقتایی جیششو نمیگه و ...

دختر من ۲سال و ۳ماهشه  اولا خوب میگفت ولی الان کلا دیگه نمیگه امشب حتی نیم ساعت نمیشد خودم بخوام ببرمش یعنی قشنگ یربع به یربع جیش میکرد یا میبرمش جیش نمیکنه میاد بیرون ۵ دقیقه بعدش جیش میکنه تو شلوارش