2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 78 پست
نه میگم اگه نعوذ بالله خدا بودی خدای نبخشی بودی. تورو خدا ته دلمو خالی نکنید خدا کنه همیشه هزیزترینو ...

اهااا ن اتفاقا خیلی خوبم مهربون دلرحمم نگاه نکنید تو چت کردن اینجوریم 😅خیلیم شوخم میخای کاری کنم تا فردا بخندین 😅؟؟گفتین دیگه تموم شد ی مسیری میخاستی بری ک فهمیدین اشتباهه و زود برگشتین دیگم حرفشم نزنین همه اشتباه میکنن شماهم یکی از این آدما...گفتین خودتونم سر خیانت زندگیتون خراب شد🤦‍♂️لنت ب اینجور ادما کاش دلیل اصلی این خیانت کوفتی پیدا شه همه زندگیارو پاشیده از هم هر چند ک دلیلش واضحه ولی قیول نمیکنن...بخشید شما کجایی هستین؟؟اگه دوسداشتین بگین مدل حرف زدنتون یدل میشینه

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

اهااا ن اتفاقا خیلی خوبم مهربون دلرحمم نگاه نکنید تو چت کردن اینجوریم 😅خیلیم شوخم میخای کاری کنم تا ...

من تهرانم ببخشید جسارتا یه سوال مگه من چجوری حرف میزنم الان باز یه استرس به استرسام اضافه کردین چندمین اقایی هستی که تو این مدت تو این سایت دقیقا این جنله رو به کار برده در مورد من نکنه من خدایی نکرده مدل حرف زدنم یه جوریه اون بنده خدام اومده طرفم.تورو خدا رو راست بگو البته اون اینو نگفتا اما چند نفر اینجا دقیقا این جمله رو گفتن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من حال شما رو درک میکنم ولی محکم تراز اونی هستین ک فکرشو میکنی میتونین ب خیلی از چیزا غلبه کنی و زند ...

بچم دختره.بعدم از کجا فهمیدین خوبم از کجا فهمیدین محکمم؟هندونه زیر بغلم میزارین

من تهرانم ببخشید جسارتا یه سوال مگه من چجوری حرف میزنم الان باز یه استرس به استرسام اضافه کردین چندم ...

اها خاهش میکنم ن خب ببینید من احساس میکنم ی خانم ساکت و آرومی هستین و ی محبت نیاز دارین حرفاتونم منطقی و خیلی یدل میشینه نمیدونم احساس میکنم شمارو میشناسم با اینکه اصلا نمیدونم کجا هستین ی حس خوبی ی وایب خوبی ازتون میگیرمم ن مدل حرف زدن شما هیچ مشکلی نداره خیلیم خوبع شما انرژی خوبی دارین و منتقل میکنین

بچم دختره.بعدم از کجا فهمیدین خوبم از کجا فهمیدین محکمم؟هندونه زیر بغلم میزارین

اها مس دختره حواسم نیود

ب خدا مادر یودن سخت ترین کار دنیاس ،مادر فداکاره از خودگذشتگی میکنه یخاطر فرزندانش ،همین ک مادری ینی خانم سرسخت محکم و خوبی هستین 

خیلیا دیدم تو سایت بخاطر بچه هاشون موندن از خودشون گذشتن بخاطر بچه هاشون پس همین ک مادر هستین خودش خوب بودن شمارو میرسونه

اها خاهش میکنم ن خب ببینید من احساس میکنم ی خانم ساکت و آرومی هستین و ی محبت نیاز دارین حرفاتونم منط ...

گاهی هم پر از شلوغکاریو شیزنتم این روزا حالو روزم میزون نیست به وقتش شیطونم به وقتش اره اروم تو لاک خودم برم و برای خودم کتاب بخونم و اینجور کارا اما دوست ندترم ازارم به کسی برسه الانم برای همین از خودم بدم‌میاد شما لطف داری من در حد تعریفاتون نیستم روراست.شما اهل کجایی

اها مس دختره حواسم نیودب خدا مادر یودن سخت ترین کار دنیاس ،مادر فداکاره از خودگذشتگی میکنه یخاطر فرز ...

من یه مادربدم امروز دچار عذاب وجدان شدم‌گفتم‌من قید یه رندگیو زدم باید تحمل میکردم تا بچم پدرشو مادرشو همزمان داشته باشه زن بدیم که نذاشتم شوهرم بزرگ شدن دخترشو به جشم ببینه اما حقیقتش فقط خیانت عادی نبوده با صد نفر بوده ارتباطش همزمان با چند نفر بود گروهی و خیلی چیزا که نمیشه گفت اصلا منو درگیر قرص اعصاب و این چیزا کرد دیگه دیدم نمیتونن باهاش زیر یه سقف بمونمو ادامه بدم

گاهی هم پر از شلوغکاریو شیزنتم این روزا حالو روزم میزون نیست به وقتش شیطونم به وقتش اره اروم تو لاک ...

شیطونم هستین پس خوبه کلا با یکی چت کنی بلاخره ی سری چیزا میاد دستتون اخلاقش و رفتارش تا حددی و اینم نگفتم ک صبورم هستی مادر خوبی و زن خوبیم هستین 🌹من کوردم خانم نمیدونم چی صداتون یزنم

من یه مادربدم امروز دچار عذاب وجدان شدم‌گفتم‌من قید یه رندگیو زدم باید تحمل میکردم تا بچم پدرشو مادر ...

درکتون میکنم ک الان تو تامیکتون هستم خانم خیلی سخته بفهمی کسی ک پیشته کسی ک دوسش داری و شوهرته بفهمی با یکی دیگس قریون صدقه یکی دیگه میره سخته خصوصا خانما ک حس حسادتشون زیاده ..گروهیم بوده🤦‍♂️استغفرلله عجب ادمایی پیدا میشن بیخیال لیاقت شمارو نداشته ناراحت نیاشید کسی وقتی لیاقت ی جایی رو نداشته باشه نمیتونه اون جایگاهو حفظ کنه

درکتون میکنم ک الان تو تامیکتون هستم خانم خیلی سخته بفهمی کسی ک پیشته کسی ک دوسش داری و شوهرته بفهمی ...

اما من الان حس بدی دارم پر از عذاب وجدانم که نکنه من بدو ناکافی بودم که اون خطا کرده از غروبه حالم خوب نیست میگم شاید وقتی تو دعواها میگفت زن نیستی ایده الم نیستی ایراد از من بوده بخشیدمش من براش کافی نبودم اما الان اصلا پر از تناقضه احستسم من نمیتونستم ببخشمش و فراموش کنم و وانمود کنم همه چیز اوکیه اما الان دلم براش میسوزه دلم براش حتی کمی تنگ شده به عنوان کسی که یه روز هم بالینم بود یه روزی زیر یه سقف بودیم برام گاهیم خوب بود بی انصافی نکنم خرجمو داد من نمک به حروم‌نیستم 

درکتون میکنم ک الان تو تامیکتون هستم خانم خیلی سخته بفهمی کسی ک پیشته کسی ک دوسش داری و شوهرته بفهمی ...

یه چیزی بگم من چند ماه پیش عاشقو دلبسته این ادم شدم اصلا دست خودم نبود شرایط جوری جلو رفت که دیدم همه چیزم خلاصه شده تو اون ادم بعد منی که چند سال بود دنبال این بودم جدا شم یه جایی یهو کم‌ اوردم دیدم حالا که دیگه دل بستم اصلا دلم نمیخواد با شوهرم باشم حس نفرتم‌بیشتر شده بود حس میکدرم حتی نگاهمون بهم دیگه حرومه چون من واقعا نمیخواستمش و این شد که با یه بهانه که دستم داد جدا شدم اما گاهی میگم‌نکنه خدا بهم خواست بگه توام لنگه همونی اصلا چون شبیه شوهرتی تو و شوهرتو گذاشتم سر راه هم 

اما من الان حس بدی دارم پر از عذاب وجدانم که نکنه من بدو ناکافی بودم که اون خطا کرده از غروبه حالم خ ...

من ادما رو زود میشناسم وقتی میگم خوبین بعد بگو هندونه میذاری زیر بغلم

خیانت هیچ توجیحی نداره اصلا چ مرد چ زن نمیدونم سرد بود خوب نیود لاغر بود چاق بود اینا همش بهونس همه زنا تهش یجورن فرق خاصی ندارن باهم ولی مردا بخاطر تنوع طلبی و لذت خودشون یکی میاد یا بهشون درخاست میده قیول میکنن و لقیه ماجرااا...ناراحتم نباشین کسی ک ازدواج کرد خیانت کرد باید بهشم فکر نکنی و بندازینش دور