2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونی قشنگم الان ب دوستمونم گفتم،وقتی ب این فکر کنی از یه گوسفند هیچ انتظاری نیس دیگه اذیت نیستیرو ...

کاش میتونستم 

آخه وقتی آدم از خانوادش هم می‌شنوه

بعدش از فامیل و آشنا 

حالا فامیل و آشنا برام مهم نیستن

ولی خانواده چی 

نه اتفاقی نیفتاده ولی خجالتیم خیلی خجالتی تو کلاس هم نمی تونم شعر حفظی بخونم از خجالت کل شعر اشتباه و خیلی آروم میگم اونقدر خجالتیم نمی تونم هیچوقت حتی به خواهر برادرم بگم دوست دارم دوبار اقدام به خودکشی کردم ولی داداشم نجاتم داد

گوشیو بزار کنار و یه ایت الکرسی برای آرامش روحیت بخون♥️

عزیز یکی از نزدیکان مشکل روحی روانی داره

باید اول پیش کی بره 

مشاور روانشناس با روانپزشک ؟

پرونده تشکیل میدن براش؟

چند نوع اختلال دارع

ی موضوعی خیلی اذیتم میکنه من‌به جایگاهی ک الان توشم با خون دل خوردن و سختی کشیدن رسیدم ،از همین جهت ...

اهل دل هستی ی حدیث بگم؟!

حضرت علی فرمودن انسان ب چه مینازی که در ابتدا نطفه ای نا چیز بودی 

در انتها مردابی گندیده و در بین این دو مدفوعی بد بو هستی!

اینکه منصب و مقام خوبی داری و جایگاهت تو اجتماع بالاست افتخار خودت و خانوادته ولی اینکه بخای از خودت در بیای یکم از کلاس کاریت میاد پایین 

خیلی عامیانه و‌خودمونی بهت گفتم طوری ک به دوستام میگم.

خود قبلیت خیلی قشنگتره بهت قول میدم♥️

ایتطوری تنها میمونی خیلی تنها

گوشیم نمیذاره درس بخونم هرکار میکنم نمیشه میذارمش یه جا باز میام سراغش با یه پسر تو رابطه هستم ولی م ...

عزیزدلم وجدان خودت چی میگع؟! با کدوم راحتی!

همونو انجام بدع خیلی با اراده و قوی

من تنبلی ذهنیم نمیزاره کارای خونه رو انجام بدم.ایده ای داری؟

وقتی ب ظاهر خودت اهمیت بدی ناخوداگاهت اجازه نمیده کارای خونه عقب بیفته!

ب این فکر کن چقدر روتین خونه زندگی ات باعث میشه پیش همسرت جذاب تر باشی