2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چ چیزی قبلا بهمت ریخته؟! چی پیش اومده ک انقدر نفوذ کرده تو روانت

رابطه ی عاطفی دو ساله ای که آخرش با شنیدن: (تو اخلاقت بده /تو حتی از فلانی هم بدتری/من دوست نداشتم فقط باهات موندم تا کسی گولت نزنه/سعی کردم دوست داشته باشم ولی نتونستم چون دوسداشتنی نیستی)تموم شد...

آخی خدا رحمتش کنه🫠

میدونی چیه من اصلا به. داداشم وابسته نبودم ولی تابستون امسال رفتیم شهرستان فقط برای تابستون و چون تابستون هروز پیشم بود الان ک نمیبینمش خیلی دلم براش تنگ میشه داداشمو دوست نداشتم خیلی کم دوسش داشتم ولی امسال خیلی حالم بد بود همش با کوچکترین چیزی گریه می کردم الانم با اشک دارم این متن را می نویسم و همه میگفتن ب درک ولی داداشم همیشه میدید گریه می کنم اشک هامو پاک می کرد کاری می کرد بخندم و این باعث شد هیلی دوسش داشته باشم هرچند امسال فهمیدم داداشمه و از بچگی فکر می کردم یه غریبس🫠💔

رابطه ی عاطفی دو ساله ای که آخرش با شنیدن: (تو اخلاقت بده /تو حتی از فلانی هم بدتری/من دوست نداشتم ف ...

ببین توهم مثل هزاران دختر ک از آغاز بشریت تا الان رابطه ناپایدار و نا موفقی داشتن و الان به موفق ترین دختر تبدیل شدن میشی!

فقط کافیه رو عزت نفست کار کنی 

عزت نفس یعنی چی؟!

یعنی من من دوست داشتنی و محترمم حتی اگر پوستم تیره باشه

من محترمم حتی اگ پول نداشته باشم

من محترمم حتی خانواده پر آسیبی دارم حتی اگر تحصیلات ندارم حتی اگر لاغر یا چاقم!

من دوست داشتنی ام حتی اگر از لحاظ عاطفی شکست خورده باشم!

ببین ۹۹ درصد مشکلات ب ریشه برمیگرده!

برگرد ب خوده قبلت و درستش کن 

آخی خدا رحمتش کنه🫠 میدونی چیه من اصلا به. داداشم وابسته نبودم ولی تابستون امسال رفتیم شهرستان فقط ب ...

زنگ بزن و بگو داداش خیلی دلم برات تنگ شده و دوست دارم زودتر ببینمت🥰🥰🥰🥰

حالا برای اینکارت ب خودت ی جایزه بده دختررر

ببین توهم مثل هزاران دختر ک از آغاز بشریت تا الان رابطه ناپایدار و نا موفقی داشتن و الان به موفق تری ...

مشکل اینجاست که نمیتونم

همه از ظاهرم از زیباییم میگن همه خوشگل بودنم رو عاقل و با ادب  بودنم رو تعریف میکنن جوری که امکان نداره جای غریبه برم و برام خاستگار پیدا نشه و پیشنهاد دریافت نکنم از کسی ولی نمیتونم در بیام ازون چند لحظه که این چیزارو شنیدم همونجا تمام اعتمادم تمام عزت نفسم خورد و له شد حتی مادر پدرمم کمترین حرفی بهم میزنن حس میکنم دیگه دوسم ندارن و میخوان ازشون دور باشم می‌خوان تنهام بزارن حس میکنم دوس داشتنی نیستم حس میکنم هیچکس منو نمیخاد حس میکنم همه یه روزی قراره برن همیشه خودم رو برای اون روزه خیالی که تنها موندم و کسی دور و ورم نیست آماده میکنم به کوچک ترین حرفای اطرافیانم گارد میگیرم و دعوا میکنم و عصبی میشم

مشکل اینجاست که نمیتونمهمه از ظاهرم از زیباییم میگن همه خوشگل بودنم رو عاقل و با ادب بودنم رو تعریف ...

ببین همه چیو گذرزمان درست میکنه

بسپارش ب زمان

زود قضاوت نکن و تصمیم نگیر

یکم اروم باش 

یکم ایت الکرسی بخون آرامش بگیری

خیلی دیر وقته فردا صبح حتما بهش میگم چون من دیگه نمی تونم تحمل کنم انقدر نبینمش ولی بعدش از خجالت گو ...

دیدی میتونی😍😍😍😍

تو با اراده ترین دختری هستی ک تاحالا دیدم

اگ اینکارو کردی خبرشو بهم بدع

یکمی هم اقتضای سنتهاحتمالا زیر ۲۰ باشی ابجی قشنگممیگذره🩷

۲۰ سالمه 

این حرف واقعا برام مسخره و ته بی انصافیه

من خیلی چیزا تو زندگیم تجربه کردم 

همسن و سالای من دنبال و عشق و حال خوشگذرونین خیلی فرق دارن با من من تو زندگیم خیلی بد بختیا گذروندم که کسی که ۳۰ سالشه تجربشون نکرده ادمی نیستم که بخاطر یه رابطه عاطفی لوس بازی در بیارم ولی منظورم از تمام حرفا این بود که نهایت و نتیجه آخر سر بر میگرده به اون حرفا اون حرفا تو روانم خلع ایجاد کرده وگرنه سن و سال که من روحیه ام و ذوق و شوقم خیلی وقته کور شده و از بین رفته