2777
2789
عنوان

اوه برگاااام ببینید چی دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 50 پست
سر چی پیام داد؟ نمیدونم شایدم الکی گفته ببینه تو چیکار میکنیازش دور شو ببین چیکار میکنه

راستش دقیقا یادم نیست که سر چی پیام داده بود ولی خب واسه دوستی و اینا بود الان سه هفتس کلا بهش پیام ندادم اونم نداده😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا؟ یعنی شما از حرفاش اینو برداشت کردین که الکی حرف میزنه؟از حرفای من چی برداشت کردین

اینکه تو دوست داری رابطه هدفمند باشه ولی اون هنوز قصد جدی نداره و صرفا واسه گذروندن اوقات فراغت و درد دل پیام میده انگار

من اینجوری برداشت کردم

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

اینکه تو دوست داری رابطه هدفمند باشه ولی اون هنوز قصد جدی نداره و صرفا واسه گذروندن اوقات فراغت و در ...

دقیقا من واقعا دلم نمیخواد وقتی اون هیچ حسی نداره و فقط واسه وقت گذروندنش باهام صحبت میکنه باهاش ادامه بدم چون من زود وابسته میشم و نمیخوام احساساتمو صرفه یه آدمه اشتباه کنم....

دقیقا من واقعا دلم نمیخواد وقتی اون هیچ حسی نداره و فقط واسه وقت گذروندنش باهام صحبت میکنه باهاش ادا ...

چقدر تو عاقلی آفرین👌🏻

به نظر من فعلا ازش فاصله بگیر شاید بعدا قدرتو دونست و تصمیم جدی گرفت و اومد سمتت ولی خودتو دیگه فعلا درگیرش نکن

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

چقدر تو عاقلی آفرین👌🏻به نظر من فعلا ازش فاصله بگیر شاید بعدا قدرتو دونست و تصمیم جدی گرفت و اومد س ...

ممنون قربونتشم❤️

اره الان سه هفتس که اصلا ازش خبری نگرفتم و پیام ندادم

خودشم نداده🥲

ممنون قربونتشم❤️اره الان سه هفتس که اصلا ازش خبری نگرفتم و پیام ندادمخودشم نداده🥲

آفرین خوب کاری کردی👌🏻❤️

امیدوارم بهترین اتفاق برات رقم بخوره

ممنووووون مهربون❤️🥲همچنین برای شما🤗🤗

فدات ممنون عزیزم❤️😘