2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منتظرم طلا مچ قربان رو بگیره و بفهمه خیلی آدم خرابی هست بعد مثل یه آشغال قربان رو بندازه بیرون

به نظرم انقلاب میشه و قربان به فنا می‌ره 

آموزش کلی غذاهای خوشمزه وساده خونگی 😋😋.ادرس کانالم در ایتا @ghzaiekhonegiii
من اولین خیانتیه که اصلا ناراحت نشدم چون ازقربانو شخصیتش متنفربودم سوجان حیف بود حتی بدم اومد که عقد ...

منم . من از اولش ندارم اصن نمیدونستم این چطور آدمیه. یک قسمت دیدم فهمیدم چه جونوریه

طلاخبرنداره قربان قبلازن داشتع؟

نه ثریابهش گفت اصلا نزار بفهمه 

ثریا و سرهنگ و حشمت میدونن 

طلانمیدونه 

دخترخوبیه بابا اون اگه میدونست میخوادبخاطرش زن طلاق بده خودشم قبول نمیکرد 

طلااز ثریا خاکی تر و خوش ذات تره قشنگ معلومه

تو طلای منییی🤮

🤑🤑منظورش این طلاست🤣🤣

دختری به رنگ سبز💚 از جنس برف❄️ با روان آبی🩵میخندید وَ در نگاهش غَمی میرقصید.تا میایم بفهمیم چ مرگمون شده‌‌‌  یه مرگ دیگمون میشه:) دنبال زخمی تازه می گشت،تا دردش را از یاد ببرد:)درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!  چقدر زیبایند آنان که از ریشه خوبند🍃پس از تحمل آن همه درد کسی که به مقصد میرسد دیگر همانی نیست که به راه افتاده بود در این دنیای بی رنگ تو سبز باش💚🌱گاهی امید، تنها دارایی یک انسان است.. درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است  ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :) من اعتراض دارم به رنگ سرخ که سوزاننده است، به آبی که سرده، به زرد که رنگ جداییه، به هر رنگی که رنگ روح زندگی توش نیست، رنگ روح زندگی سبزه...فقط سبز!
چون صحنه ش خیلی غم انگیزه اصلا سانسور کردن حضرت عباس روولی خب این بازی کرده😀

ا آخی، پس برم ببینم این یه تیکه رو پیدا میکنم ببینم

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍