2777
2789
عنوان

اخلاق شوهرم عوض شده

668 بازدید | 37 پست

جدیدا  خیلی سگ شده تا ی ذره میخام ناز کنم اون زودتر قهر میکنه بی اعصاب بازی درمیاره قبلا خیلی نازمو می‌کشید ولی حالا نه 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرش جای دیگه گرم نیست؟

نه بابا از این بابت مطمئنه

از وقتی بچه دار شدین عوض شده حس میکنم ترس از دست دادنم رو نداره دیگه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
نه بابا از این بابت مطمئنهاز وقتی بچه دار شدین عوض شده حس میکنم ترس از دست دادنم رو نداره دیگه

شدیم

به نظرم آدم فقط می تونه از خودش مطمئن باشه...خودت بعد بچه رفتارت مثل قبل بود؟

خب بچه خیلی دردسر داره واقعا منم عصبی شدم یکم ولی من از اول اینجوری بودم

مردا بعد بچه دار شدن افسردگی بعد بچه میگیرن.کم کم خوب میشه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
نه بابا از این بابت مطمئنهاز وقتی بچه دار شدین عوض شده حس میکنم ترس از دست دادنم رو نداره دیگه

خسته شده از بس ناز کشیده 

منم‌یه چند سالی زیاد ناز شوهرم‌کشیدم دیدم داره پر رو میشه علنا بهش گفتم بود و نبودت یکیه خستم کردی

شاید بر اساس جو پرنسس شده

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم