2777
2789
عنوان

انقد کیف کردم مادرشوهرم جاریام و سکه یه پول کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1944 بازدید | 103 پست
یه چیزی بگم ؟ خودتو هلاکشون نکن ارزش نداره فقط خودتو از چشم میندازی پیش جاریات ولی موقع احترام همتون ...

دوسال اول ازدواج خیلی کمک میکردم خیلیاعقذ بودم مثلا مادر شوهرم اینا میرفتم بیرون با خواهراش اینا من شروع میکردمظرفایی که اونا خورده بودن میشستم ی تشکر خشک و خالی میکرد دوساعت بعد یادش میرف می‌شست میراشتم کنار و تیکه شو مینداخت دخترش الکی میگف ب مواد شوینده پوستم الرژی داره ما طرفا رو مینداختن گردن من تو مهمونیا بعد فرداش جوابمو میداد با تیکه هاش دامادش که تو دعواها فشش میده پیشش از من عریزتره 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
الان خوشحالی ؟چیزی تغییر کرد ؟همینم نمیگفت ؟

من چون عروس بزرگم سیزده ساله کلا ظرفاش بامنه 

واقعا خستگی این سیزده سال درومد برام

موقع بحث ریپلای نمیخونم دیگه🤣😘🖐

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن مادرشوهرم وظیفه نمیدونه تو حاملگی میگفت عیب نداره این مدت نشوری

اه داری عصبیم میکنی 

اون مگه باید بگه عیب نداره تازه این مدت یعنی فقط توبارداری عیب نداره ظرف نشوری

اصلاوظیفه ی توسعه مگ ظرف بشوری لطفه توسعه لطفم یه بار دوبارسومین با میشه وظیفه خودت میتونی بازم

اینکه ادم خودش کمک کنه یه بحثه اینکه طرف بگه برو بشور یه بحث دیگس! 

نمیگم کمک نکنین ولی اینجوری ام خیلی بده واقعا

خونه مادرشوهر اگه همیشه خودتو هلاک کنی یبار نکنی همه بهت عکس العمل نشون میدن 

البته همه جا همینه ولی خونه مادرشوهر چون ادم زیاد میزه خیلی آزاردهنده میشه.

من جات بودم یا اندازه خودمون میشستم یا یکیو صدا میکردم که فلانی بیا باهم بشوریم گپ هم بزنیم 

حتی شوهرمو میاوردم کنارم باهم بشوریم 

یا یوقتایی نمیشستم اصلا! 

اینم بگم بشدت برام مهمه که زحمتمو رو دوش کسی نندازم 

اگه مادرشوهرم از زحمتی که من میدم ناراحت بشه اصلا نمیرم نه اینکه خودمو بکشم 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
من چون عروس بزرگم سیزده ساله کلا ظرفاش بامنه واقعا خستگی این سیزده سال درومد برام

یا خدا مگ وظیفته؟ینی چ عیب نداره

نیاز دارم سناریوهای تو مغزم واقعی بشن🫠🫣 علاوه بر بالگرد آقای رئیسی انسانیت خیلی ازونایی که دینشون انسانیت بود، تو محل سقوط گم شد...🖍

من چون عروس بزرگم سیزده ساله کلا ظرفاش بامنه واقعا خستگی این سیزده سال درومد برام

حالت خوب نیست عزیزم، شایدم دوست داری حمالیه یک ایلو بکنی هر جور خود دانی. حس میکنم تاپیکت جنبه فان و سرگرمی داره نه واقعیت چون کارات فقط از یک شل مغز برمیاد با عرض معذرت