2777
2789
عنوان

دعوای شدید من و مادر شوهرم لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 57 پست

نباید بهش زنگ میزدی میگفتی با شوهرت دعوا کردی

ولی الانکه این حرفو بهت زده زن نیستی اگه باهاشون حرف بزنی تا معذرت خواهی نکردن 

این چه حرفی بوده زده

معلومه این حرفا خیلی وقت بوده تو دلش گیر کرده که با یه سر نزدن و یه شام نرفتن خونشون این رفتارو کرده

یه موضوع کوچیکو چقدر بزرگ کردین همتون الان ک بهترین کار سکوته نه دیگ حرفی در این باره بزن ن اگ چیزی گفتن جواب بده فقط اگ شوهرت گفت تو باعث شدی و این چرندیات بگو پاشو بریم منکه گفتم مشکلی‌ ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راه حلش همین قطع رابطه است اون زن اعتقاد داره ک پسرشو شما در میکنی در کل نفهمیدم شوهرتون طرف شماست ی ...

شوهر طرف خانمشه،ولی تحمل دوری از مادر هم ندارن

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

عزیزم فقط سعی کن زندگیتو انقدر تو مشتت بگیری و با سیاست رفتار کنی ک همسرت فقط تابع خودت باشهبرای ماد ...

گلم شما حرفاتون کاملا درسته من باید سعی کنم انقد به خانواده همسرم اهمیت ندم

یه موضوع کوچیکو چقدر بزرگ کردین همتون الان ک بهترین کار سکوته نه دیگ حرفی در این باره بزن ن اگ چیزی ...

درست میگی کاملا خیلی حرف کوچیکی بود من از این ناراحت شدم که مادر شوهرم گفت مادرت بهت یاد نداده 

چرا گلم میشه بیشتر توضیح بدید

سر سفر رفتن جای پیام دادن زنگ میزدی قشنگ واضح توضیح میدادی که همسرت ب این سفر تمایل داره یه تعارفم میزدی . بعد که برگشتین سریع میرفتین چند دقیقه خونشون یه جعبه شیرینی میبردی بعد خودت برا شام اونم توسط همسرتون دعوتشون میکردی نه زنگ بزنی بخوای بری خونه اونا همسرت خسته و کلافه از غرای مامانش اومده خونه افتادی ب جونش بحث میکنی که چی ؟ بعد هم زنگ میزنی ب مامانش چغولیشو میکنی اخه

یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان  🌺🌺🌺       https://www.karzar.net/136819
نباید بهش زنگ میزدی میگفتی با شوهرت دعوا کردیولی الانکه این حرفو بهت زده زن نیستی اگه باهاشون حرف بز ...

دقیقا من که فکر کردم دیدم من اصلا حرف بدی نزدم یهو شروع کرد به فحاشی همسرم خودش چشاش چهار تا شده بود 

گلم شما حرفاتون کاملا درسته من باید سعی کنم انقد به خانواده همسرم اهمیت ندم

وقتی از کسی خیلی ناراحت میشی یعنی خیلی اون آدم رو بزرگ میبینی و طرف فکر میکنه کیه!

ببین من کسی ناراحتم میکنه میگم از یه گوسفند هیچ توقعی نیس!

دقیقا من که فکر کردم دیدم من اصلا حرف بدی نزدم یهو شروع کرد به فحاشی همسرم خودش چشاش چهار تا شده بود

همون دیگه از قبل اینا تو ذهنش بوده که با یه چیز خیلی پیش پا افتاده اینکاو کرده

سر سفر رفتن جای پیام دادن زنگ میزدی قشنگ واضح توضیح میدادی که همسرت ب این سفر تمایل داره یه تعارفم م ...

گلم وقتی همسرم منو نمیبره خونشون من باهاش دعوا کنم التماس کنم که منو ببر پیشه مادرت؟؟؟ یه بار همسرم گفت من زیاد نمی‌رم حتما یه دلیلی داره اونا خوبی مارو نمیخوان

همیشه تو زندگی اولویت خودت و همسرت باشین، اینو جدی میگم، چون اگه فداکاری کنی و بعدا بی مهری ببینی خودت رو سرزنش میکنی، خودتو به همسرت ثابت کن، نظر بقیه اصلا برات مهم نباشه، اینو یادت باشه تو لازم نیست برای هیچ کسی چیزی رو توضیح بدی، این توضیح زیاد هم کار رو همیشه خراب میکنه و آدم‌رو‌مقصر جلوه میده

وااای از دست حسودی این مادرشوهرهاخواهر اعصاب خودتو خورد نکن،تا ابد محکومی به اینکه نمیذاری شوهرت بره ...

اتفاقا قصد داشتیم یه مهمونی دعوت کنیم بیان شام روز پدر همسرم الان میگه نه 

گلم وقتی همسرم منو نمیبره خونشون من باهاش دعوا کنم التماس کنم که منو ببر پیشه مادرت؟؟؟ یه بار همسرم ...

الان من گفتم التماس کن ک بری ؟ مجدد بخون

یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان  🌺🌺🌺       https://www.karzar.net/136819