2777
2789
عنوان

دعوای شدید من و مادر شوهرم لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این حرفا پیش میاد ولی الاغ خیلی زشته اخه یعنی چی

گلم من از این ناراحتم که من و مادر شوهرم قراره با هم چشم تو چشم بشیم چجوری روش شده این حرفو بزنه چجوری به صورت خانوادم نگاه کنه 

همیشه تو زندگی اولویت خودت و همسرت باشین، اینو جدی میگم، چون اگه فداکاری کنی و بعدا بی مهری ببینی خو ...

مرسی مهربونم واقعا نیاز داشتم به اینکه این حرفو یکی بهم مختصر یاد بده من به شدت آدم ساده ای هستم 

گفتم شاید شوهرم ناراحت بشه بگه چرا بدون اجازه من گفتی نمیایم گفتم اول از خودش بپرسم بعد بگم نه

دیگه وقتی ادم میره مسافرت یعنی تایم گذاشته برنامه ریخته نمیشه که به خاطر یه شام خونه مادر شوهر ادم مسافرتو کنسل کنه 

دیگه وقتی ادم میره مسافرت یعنی تایم گذاشته برنامه ریخته نمیشه که به خاطر یه شام خونه مادر شوهر ادم م ...

به خدا من اصلا فکر نمی‌کردم انقد ناراحت بشن خب آدم ببینه عروسش و پسرش دارن میرن بیرون زهرمارشون می‌کنه ؟؟؟ 

به خدا من اصلا فکر نمی‌کردم انقد ناراحت بشن خب آدم ببینه عروسش و پسرش دارن میرن بیرون زهرمارشون می‌ک ...

کلامادرشوهرت مشکل داره والا اگه دلت واسه پسرت تنگه زنگ بزن به پسرت اگه راست میگی