2777
2789
عنوان

چطور به مادرم بگم دوستش دارم

478 بازدید | 29 پست

خانم ها بنده پسر هستم 

کسایی که بالا چهل سالن شاید بهتر بتونن کمکم کنن

یه دختری هست از سمت مادرم اشنامونه 

خودم خیلی خجالتیم واقعا روم نمیشه حضوری به مادرم بگم 

می‌خوام پیام بدم ، چی بگم بهش بفهمه از طرف خوشم میاد؟

خیلی کم رو ام راجب این قضیه و خجالتیم اینم بگم ، واقعا نمی‌دونم پسرا دیگه چطور میگن از کسی خوششون میاد...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامانی نباش دخترا پسرای مامانی دوست ندارن

برای عشقت شهامت داشته باش و باغیرت برو جلو و با خانوادت بشین صحبت کن ، که فلان دخترو میخوام باهاش درارتباطم می‌خوام بگیرمش می‌خوام برم خواستگاریش ، مردی که میخواد زن بگیره تشکیل خانواده بده خجالتش برا چیه؟ پیام دیگه چیع؟

تو اگر خجالت میکشی از مامانت دیگه چرا میخوای زن بگیری؟ 

چندسالته ؟

خیلی مردونه و باوقار برو پیش مامانت بگو مامان بنظرم فلانی دختر خوبیه و برای ازدواجم کیس مناسبیه وتامام

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

عجیبه ولی اولین تاپیکیه که میبینم خانوما دیدن استارتر پسره ولی بهش حمله نکردن راهنمایی میکنن😂😂

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

اول راجبش حرف بندازببین اصلا مامانت از اون خوشش میادبعد بقیه اش خود مامانت از زبانت میکشه بیرون

مهم مامانش نیست ک خوشش بیاد یا بدش بیاد

مهم دوست داشتن بین خودشونه شاید یک درصد مامانش خوشش نیاد ولی سالها بعد بگذره شاید دیگه دلش پیش هیچ دختری نره حتی اگر سلیقه مامانش باشه