2777
2789
عنوان

دعوای شدید من و مادر شوهرم لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 57 پست
من پدرشوهرمم فحش داده ولی خاک بر سر بی عرضه ام

یه ضرب مثل هست میگه مچ خرابکاری باید همون موقع گرفت وقتی طرف داره بی احترامی می‌کنه جوابشو بده ندی نمیکنم آفرین میگن سادس خنگوله

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی ناراحتم نمی‌دونم قراره چی بشه تهش مخصوصا که روز پدر نزدیکه برم پیششون یا اصلا دعوت کنم بیان

روز پدرو ک باید رفت پیش پدرا ن اینکه اونا بیان خدمت شما ولی بااتفاقی ک افتاده واقعا سخته حالا ی موقعی ک همسرت اروم بود بهش بگو‌بریم ببین چی میگه

تو یکی بهت بگه بچه الاغ با گل و شیرینی میری خونشون😑

مطمئنا آدم ناراحت میشه،ولی قهر با خانواده شوهرو مه نمیشه تا ابد ادامه داد،هرچه بیشتر طول بکشه بدتر میشه.

مخصوصا اینکه احساس کردم شوهرشون وابسته به مادر هستن.دو روز دیگه آشتی میکنن عروس خانم میش مقصر.

بهتره که با سیاست رفتار کنه.آشتی کنه فعلا.ولی از این به بعد فاصله رو حفظ کنه.گوشی رو بعضی وقتها کع صلاح هست جواب نده،و بده به شوهرش

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

روز پدرو ک باید رفت پیش پدرا ن اینکه اونا بیان خدمت شما ولی بااتفاقی ک افتاده واقعا سخته حالا ی موقع ...

نه منظورم این هست که ما می‌خواستیم شام بدیم روز پدر برای پدر ها آیا این کارو کنم ؟؟؟ قطعا نمیان مهمونی

گلم من تا گفتم درست صحبت کن این چه طرز حرف زدنه قطع کرد گوشی رو

۱

عزیزممم پافشاری نکن که با مادرشوهرت رفت و آمد کنی 

حتما شوهرت یه چی میدونه میگه

زندگیتو بکن  سیاست داشته باش

مطمئنا آدم ناراحت میشه،ولی قهر با خانواده شوهرو مه نمیشه تا ابد ادامه داد،هرچه بیشتر طول بکشه بدتر م ...

درسته نباید آدم قهرو ادامه بده ولی نه اینکه وقتی چنین حرفی زدن با گل و شیرینی پاشه بره خونشون اونا باید یه ابراز پشیمونی بکنن اول