2777
2789
عنوان

یه چیز در مورد کوردا بگم👀 کردستانی کسی هست اینجا😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 76 پست
😍😍

🥰

انقد دلتنگ اونجام که حد نداره یاد اونجا میوفتم بغضم میگیره اصلا دست خودم نیست اونجا خیلی بهم خوش میگذره 

اونجا عموهام خونه دارن ولی دوست ندارم برم اونجا رفتم آمد ندار‌م باهاشون🤦🏻‍♀️

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زنای کرد نه ولی آقایون کرد خوشتیپ و خوش هیکلن  ولی بی نهایت زن ستیزین و اکثرا رفیق بازن و زیاد پایبند خانواده نیستن خیلی خوشم میومد از مردای کرد ولی واقعا تو این چندسال اخیر خیلی از فامیلامون ازدواج کردن با کرد و همشون رفیق باز و زور گو در اومدن و اصلا به زنشون اهمیت نمیدن و اهل دود و دم و خوشگذرونی بدون همسرانشون البته نمیدونم همشون اینجورین یا نه ها شاید شانس فامیلای من بد بوده تو هرقشری خوب و بد هست اصلا نمیشه گفت همشون خوبن یا همشون بدن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه جورایی نگاه از بالا داشتن و فک میکردن رئیسنو وقتی باهاشون کوردی رقصیدیم بهشون برخورد 😐😐😐😐😐و ...

😂😂😂😂😂

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

زنای کرد نه ولی آقایون کرد خوشتیپ و خوش هیکلن ولی بی نهایت زن ستیزین و اکثرا رفیق بازن و زیاد پایبن ...

فکر کنم مرداشون بدرد خوش گذرونی بخورن 😂

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

یه جورایی نگاه از بالا داشتن و فک میکردن رئیسنو وقتی باهاشون کوردی رقصیدیم بهشون برخورد 😐😐😐😐😐و ...

وای اونا هم دقیقا همینطور بودن! بعد همیشه باافتخار میگفتن ما جز خودمون با کسی وصلت نمیکنیم. انگار ما کشته مرده وصلت باهاشون بودیم😄 یه بار به دهنم اومد بگم چون غیر از خودتون کسی نمیتونه تحملتون کنه، جلو خودمو گرفتم.

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
وای اونا هم دقیقا همینطور بودن! بعد همیشه باافتخار میگفتن ما جز خودمون با کسی وصلت نمیکنیم. انگار ما ...

😐😐😐😐اصلا بنظرم این حجم از عدم تمایل برای ارتباط با قومیت های دیگه افتخار نیست

برا شیرازیا هم بگووو حالا مگه چی میشه؟😅🤘

شیرازیا خیلی باکلاسن حتی از تهرانی ها هم بیشتر

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

چرا خب

گفتم جلوتر

نگاه از بالا داشتن

رییس بازی در میاوردن

همشون انقدر جدی بودن انگار مراسم ختم بود

باهاشون کوردی رقصیدیم بهشون برخورد انگار فحش ناموسی دادیم بهشون