2777
2789
عنوان

یه چیز در مورد کوردا بگم👀 کردستانی کسی هست اینجا😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 78 پست
گفتم جلوترنگاه از بالا داشتنرییس بازی در میاوردنهمشون انقدر جدی بودن انگار مراسم ختم بودباهاشون کورد ...

وا چه خانواده ی نچسبی شما هم جدا واسه خودتون کردی میرقصدین حرص بخورن

یه دوست دوری داریم کردن سنیم هستن انقدر مهمون نوازن حد نداررره خیلی خونگرم رفتار کردن اینا خانوادشون مشکل داشته

برای بیماران قلبی از جمله پدرم صلوات میفرستید؟❣

وا چه خانواده ی نچسبی شما هم جدا واسه خودتون کردی میرقصدین حرص بخورنیه دوست دوری داریم کردن سنیم هست ...

ما ک گیلکیم مثلا خواستیم باهاشون معاشرت کنیم

اصلا ازشون خوشم نیومد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما ک گیلکیم مثلا خواستیم باهاشون معاشرت کنیماصلا ازشون خوشم نیومد

فکر میکردم این خوش نیومدن از هم فقط بین ترکا و کرداست 

اون خانواده خانواده ی مارو میخواست یعنی دقشووون میدادیم تو عروسی

فکر میکردم این خوش نیومدن از هم فقط بین ترکا و کرداست اون خانواده خانواده ی مارو میخواست یعنی دقشووو ...

🙁والا پارسال همین موقع از کوردا خوشم میومد

از بعد اون عروسی توی اسفند، کورد ببینم فرار میکنم

🙁والا پارسال همین موقع از کوردا خوشم میومداز بعد اون عروسی توی اسفند، کورد ببینم فرار میکنم

اه اه نچسبااااا

دیگه خبر نداری ازشون

زندگیشون چطوره

رابطه ش با مادر شوهرش خوب نیست اصلامادره میگه صدبار ب پسرم گفتم از طایفه خودمون زن بگیره 😐🤣

والا حق داره دیگه رفتارشون با مهمون این بود با غریبه چی میشه اه اه😂 پسره چی طفلی دخترخالت

چقددددد حسود اینجا هست بساط غیبت کوردا رو پهن کردین بابا بخدا همه ی دنیا میدونن کوردا به خوشگلی غیرت پولداری اخلاق مهمون نوازی غرور اصالت معروفن حالا شما هی بد بگین ما به دنیا ثابت شده این😉

کاربری دست دو نفره با زندگی های کاملا متفاوت 😂
چقددددد حسود اینجا هست بساط غیبت کوردا رو پهن کردین بابا بخدا همه ی دنیا میدونن کوردا به خوشگلی غیرت ...

هه ربژی کوردوکوردوستان..سلاوشیره ژنی کوردان..بائه ونده باسمان به کن تاده تووپن له داخان..

مهربانی ودلداری سالهاست کارمن است...به حکم اینکه انسانم .انسانیت‌ رفتارمن است.