2777
2789
عنوان

بیاین کتابی باهم حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 193 پست

[QUOTE=366552584]این واقعا شهر بود؟ ما ز یاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود آنچه میپنداشتیم 

مهر تو در دل من، همیشه جاودانه است،  

مرا در عشق خود غرق کن، تا همیشه شادانه است.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید همونایی که بلدی اومددر هر صورت بهش فکر نکنزندگی انقدر بالاپایین داره این چیزا توش گمه

حق

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

سلام و عرض ادب خدمت تمامی حضار محترم 

این جانب به دلیل فکر و خیال های شبانه که باعث گرفتگی در سینه و اطراف قلب وی گردیده است توانایی به خواب رفتن را ندارد زیرا بسیار مورد ازار و اذیت قرار میگیرد ولی چشمان این جانب با احترام در حال بیرون زدن از حدقه میباشند 

با تشکر از صبر و شکیبایی شما 🤣😂

از زلیخا خبر جدیدی نداریبسیار کنجکاوم که روزهایش چگونه میگذرد دهن مارا با عشق به یوزارسیف سرویس کرد ...

دلش در فراق یوسف خون است،از بالا ندا آمده است که ای زلیخا دست بردار و حذر کن از این عشق

صفایی ندارد ارسطو شدن،،خوشا پرکشیدن،،،پرستو شدن🤞