2777
2789
عنوان

19 سالمه دوستام باهام بیرون نمیان اینستا رکوئستمو قبول نمیکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 47 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ناراحت نشو اسی 

ولی ماهم با دوستای درون گرامون راحت نیستیم 

موذب میشیم یکی بیاد تو جمعمون بشینه هیچی نگه 

یا تو گروه هامون هرکی کم چت کنه حذفش می کنیم

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
دوست فقط دوستای دانشگاه

برای من اصلا اینطور نبود الان بعد ۵ سال هر کدوم یک شهر یک رشته اخرشم باهنیم و با کسی در این حد نمیتونیم صمیمی بشیم

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

دوستا اکثرشون همینن عزیزم ، خودتو به خاطرشون اذیت نکن 

بهتره با همه دوری و دوستی باشی تا خودتم اذیت نشی 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

متاسفانه بعد از دوران دبیرستان همه عوض میشن همه می‌رن سمت کار و مسیر خودشون در جهت اون کار و مسیره ه ...

دقیقا همینطوره 

بعد از دوران مدرسه راه ادما از هم جدا میشه  

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
ناراحت نشو اسی ولی ماهم با دوستای درون گرامون راحت نیستیم موذب میشیم یکی بیاد تو جمعمون بشینه هیچی ن ...

پس باید تا همیشه تنها بمونم 💔

آخه درون گرایی ذاتیه  دست خودم نیست واقعا نمیتونم ادا در بیارم