2777
2789
عنوان

یه خواب دیدم که مو به تنم سیخ شده زودم تعبیر شد وحشتناک

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 74 پست
فرداش که بیدار شدم خیلی تعجب کردم اخه این مدت اصلا خواب حسین رو ندیده بودم اصلا هم ب فکرش نخوابیده ب ...

😭😭😭😭

وای خدای من

خدا رحمتشون کنه🖤

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دنیای عجیبی داریم بخدا،اون وقت یه دختره خدانشناس ازش اینترنتی شال خریدم وارداتی بود به قول خودش،توی ۳ هفته ۹ میلیون واسش ریختم،بلاکم کرده،خدا ازش نگذره،واگذارش به حضرت عبااس،الهی که آتیش بشه بیفته تو زندگیش

دنیای عجیبی داریم بخدا،اون وقت یه دختره خدانشناس ازش اینترنتی شال خریدم وارداتی بود به قول خودش،توی ...

نه میلیون شال؟؟؟؟؟؟ 

اینستا بیصاحابه خیلی کلاهبرداری میشه

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

من این همه سال خواب حسینو ندیده بودم .اصلا به فکرش نبودم اصلا اونا شهر دیگه ای بودن من چندباری بیشتر ندیده بودمش .سنم کم بود کاری نداشتم باهاش 

بعد بعد ۲۳ سال خوابو دیدم اومد تو کوچه مون و اینجوری شد 

فکر میکنم این مرد همسایه مون قاتل حسین بوده .که حسین نزدیک مرگش دور بر خونه شون پرسه میزده و رفت وامد میکرده منتظر بوده بمیره تا حقشو بگیره که جوانمرگش کرده اخه مرده همسن وسال حسین بوده .ا