2777
2789
عنوان

یعنی شما هنوز فرق سال نو و کریسمس نمی دونین

| مشاهده متن کامل بحث + 2573 بازدید | 135 پست
آره میگفتن تو ماه رمضون ما نوروز نداریمحالا یادشون افتاده کریسمس دارهدو تا از پسر داییام که اومدن تع ...

خب حالا درخت گذاشتن چهارتا ادم اختلالی در زندگی شما ایجاد کرده؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سال نو هجری شمسی بپوش

هجری شمسی چه صیغه ایی دیگه؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
نمیدونم هر جور دوست داری. من سرشب بدون اینکه بدونم رفتم قرمز پوشیدم اینجا دیدم چند تا تاپیک زدن که ق ...

زنان قرمز پوش😐😂

به لطف نینی سایت

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
آره میگفتن تو ماه رمضون ما نوروز نداریمحالا یادشون افتاده کریسمس دارهدو تا از پسر داییام که اومدن تع ...

خوب گلم فامیلت سواد اجتماعیشون بالاست ، اخه مگه ما کم تو ایران جشن ملی و مذهبی داریم که تولد حضرت مسیح رو جشن بگریم به نظرم خود تحقیری هست و کمبود سواد اجتماعی ، همینا برای جشن نیمه شعبان مسخره می کنن ،همین سلریتی های بی سواد میلاد حخضرت محمد رو تبریک نمی گن کریمسس رو تبریک می گن ببین چه قدر نادون هستن و فریب خورده رسانه ها 

خوب گلم فامیلت سواد اجتماعیشون بالاست ، اخه مگه ما کم تو ایران جشن ملی و مذهبی داریم که تولد حضرت مس ...

دوستاشونم نمیگیرنا

البته فامیلام همه از راه دذست مهاجرت کردن

ایرانیایی که پناهنده شدن خودشونو پاااااره میکنن

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

چه خبره میخوای کتکشون هم بزن فکر کنم اینجوری حرصت بخوابه😂

حالا ندونن چیه فقط واسه خوشگلیش گذاشتن چه ایرادی داره

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20