2777
2789

دلم یه تمیز کاریه درست و حسابی میخواد فعلا نصف ظرفارو شستم جارو و دستمال و طی کشیدم فرش ها و مبل ها و صندلی میز ناهار خوری و اجاق گاز رو هم با بخارشو برق انداختم. ولی یه گردگیری کلی و پهن کردن لباس ها و مرتب کردن وسیله هام مونده.

ایده بدید برای تمیز کاری و مرتب شدن خونه هاتون چه شگردی دارید مثلا من وقتی می‌خوام خاک رو وسیله ها می‌خوابه یکم به آب سرکه اضافه میکنم در حد خیلی کم موقع گرد گیری اسپری میکنم روی سطوح دیر تر خاک میگیره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیا باهم شروع به تمیز کاری کنیم

منم تازه بیدار شدم خونم بمب ترکیده میخوام دست بکار شم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

خونه تمیزه فقط لباس شسته دارم باید تا کنم جمع کنم و شام بپزم

والا من هر روز برنامه تمیز کاری دارم دو تا مزاحم دارم تو خونه هر چی من تمیز کنم اینا قربونشون برم ریخت و پاش میکنن

آفرین به شما 

من هفته ای یکبار کل خونه رو جارو میکشم و بخار شوی 

ظرفها هم هیچ وفت جمع نمیشه 

هرشب آشپزخونه رو طی میکشم و گاز رو میشورم 

تصمیم دارم بانکه های بزرگ‌بخرم و توی کابینت رو آخر هفته  جمع جور کنم 

آفرین به شما من هفته ای یکبار کل خونه رو جارو میکشم و بخار شوی ظرفها هم هیچ وفت جمع نمیشه هرشب آشپزخ ...

موفق باشید عزیزم منم هر شب آشپزخونه رو تمیز میکنم منتها دیشب مهمون داشتم کارام موند برای امروز