2777
2789
عنوان

یعنی شما هنوز فرق سال نو و کریسمس نمی دونین

| مشاهده متن کامل بحث + 2567 بازدید | 135 پست
من اتفاقی قرمز پامه 😂

حالا من عوض کنم یانه؟

کک افتاد به تنبونم 😂😐

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
من که شورت نپوشیدم چی میشه؟

🥲🤧😂احتمالا وفور نعمته 

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعضی مناطق کشور هنوز نمی دونن یلدا به چه شبی می گن خدا رحم کرده فضای مجازی اومده یادشون بده یادایام ...

آره میگفتن تو ماه رمضون ما نوروز نداریم

حالا یادشون افتاده کریسمس داره

دو تا از پسر داییام که اومدن تعطیلات ایران که هیچی اصلا هم جشن نمیگیرن

سه تا از داییام و بچه هاشون که همه مژدوج هستن هم درخت نمیذارن میگن ما مسیحی نیستیم

جز پسرخاله م که دو تا بچه کوچیک داره هرسال یه دختر کوچیک میذاره میگه نمیخوام بچه مهد و مدرسه میره فک کنه چقد دیگه موضوع مهمیه ما میگیریم یا نمیگیریم تو خونه ما نیس میذاریم و ساده از کنارش رد میشیم

خواهرمم که استرالیاس کلن هوا گرم هم جوش نیس براش هم میگه به ما ربطی نداره تولد مسیح

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

دقیقا منم چند روز پیش داشتم به همین فکر میکردم چون تاریخشون میلادیه‌یعنی باید با میلاد حضرت مسیح شرو ...

والا اسمش هست سال میلادی

پس باید با سالروز میلاد مسیح .سالشون نو شه

اگه راست میگن اینو جواب بدن

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

خب اینجوری تاریخ قاطی پاتی میشه که چرا پس ژانویه میگیرن ؟؟؟

ن دیگه نمیشه 

مبنای تقویم سال میلادی اول ژانویه است 

ولی کریسمس و تنکس  گیوینگ این چیزا و ادابشون از اواسط دسامبر شروع میشه 

قشنگ یادمه تو یوتوب همه از هفته پیش رفتن تعطیلات 

لایک نکن جان دل 

پلشو سریع تا صبح نشده اثر داره

باشه😂😐

اگه اسی نخوره ماروالبته

والا اسمش هست سال میلادیپس باید با سالروز میلاد مسیح .سالشون نو شهاگه راست میگن اینو جواب بدن

کی گفته باید دقیقا روز تولد مسیح شروع بشه 

اینا بین خودشون اختلافه 

پایان سال رو آخر کریسمس در نظر گرفتن و تقویم رو تنظیم کردن 

لایک نکن جان دل